Winnen: 3x een koffiezak + cadeaukaart van €10 van Simon Lévelt

Voor een verantwoord kopje koffie!

Simon Lévelt

Nu je niet meer naar je favoriete koffietentje kunt, is een verse koffie- en thee populairder dan ooit. Enne, laten wij nou iets leuk voor je hebben. Simon Lévelt introduceert namelijk een katoenen koffiezak om verpakkingsvrij winkelen te stimuleren. En je raadt het al: wij mogen deze verantwoorde zak drie keer + een cadeaubon van €10 weggeven. Wil je hebben dus!

Simon Lévelt

Wist je dat Simon Lévelt al bijna 200 jaar verfijnde smaken bij liefhebbers in huis brengt? De speciaalzaak staat bekend om zijn premium koffie én thee. Denk je bij jouw favoriete koffiemomentje nostalgisch terug aan die met een hartje gedecoreerde cappuccino die je bij dat pittoreske Franse koffietentje kreeg? Of denk je eerder aan die geweldig sterke espresso in het centrum van Milaan? Met de koffie van Simon Lévelt boots je deze momentjes gemakkelijk na in je eigen huis!

De koffie en thee van het merk is ook nog eens voor 70% biologisch geteeld en zijn ze hard op weg om de laatste 30% conventioneel geteelde koffie (en thee) om te zetten naar biologisch.

Koffiezak

Om verpakkingsvrij winkelen te stimuleren hebben ze deze maand een herbruikbare, katoenen koffiezak gelanceerd. “Winkelverpakkingen worden vaak eenmalig gebruikt, thuis verdwijnt onze koffie en thee meestal in een opbergblik. Reuze zonde van dat verpakkingsmateriaal natuurlijk! We willen de consument graag aanmoedigen om verpakkingsvrij te winkelen. Onze katoenen koffiezak, een prima ‘vervoermiddel’ voor een halve kilo koffiebonen, moet daarbij helpen", aldus Mikkel Levelt, 6e directeur van Simon Lévelt.

De koffiezak krijg je gratis bij aanschaf van 500 gram koffie in één van hun winkels. En bij iedere refill ontvang je ook nog eens 5% korting. Maar goed nieuws, want Marie Claire mag deze duurzame koffiezak 3x + een cadeaubon van €10 weggeven.

Winnen

Kans maken op een duurzame koffiezak én een cadeaubon van €10 van Simon Lévelt? Dat kan! Vul dan hieronder het winformulier in en vertel ons waarom je de prijs graag zou willen winnen. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Voorwaarden

Deze actie loopt tot vrijdag 19 maart 2021. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Lifestyle
  • Simon Lévelt