Hebben: er is een run op deze basic trui

De trui spot je tegenwoordig overal op Instagram.

De laatste jaren is het steeds meer een trend om je kledingitems elk jaar weer te recyclen. Hierdoor creëren steeds meer mensen een tijdloze garderobe. Als we één ding tijdens de pandemie zijn gaan waarderen, dan is het wel praktische en eenvoudige outfits. Zo ook onderstaand item waar op dit moment een grote run op is.

Run

Het item die als warme broodjes over de toonbank gaat op dit moment? De monochroom gestreepte truien. Een item dat altijd al populair is, ook in de lente. Modehuis Celine is er mede verantwoordelijk voor, dankzij haar cult trui met wijde mouwen, kraag én een fijne streep.

Ook high street merken zoals Arket, Mango en Zara spelen in op de trend en hebben inmiddels hun eigen versie van een gestreepte trui met kraag of rits. Hierdoor is het item op dit moment een van de meest populaire aankopen van dit voorjaar.

Gespot

Grote kans dat je de trui de laatste tijd voorbij hebt zien komen op je feed. De trend is zeer geliefd in modeland en zo ook bij fashion influencers. Voor je dagelijkse dosis mode inspiratie, hebben we een paar looks voor je op een rij gezet. Kijk mee hoe Jeanette Madsen, Stephanie Broek en Alexa Chung de trui combineren.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws