Trend alert! Er is momenteel een run op dit verrassende item 

Dit item is momenteel een ware hit op Instagram. 

Lees ook

We stonden er nooit echt bij stil, maar vaders zijn ware stijliconen. Denk aan de dad sandals die we afgelopen zomer veel zagen of de houthakkersblouse die eerder al aan populariteit won. Opnieuw cirkelt een fashion trend als een boemerang terug naar onze vaders. Deze dad jumper gaat momenteel viraal and honestly, wij snappen het.

Dad vest

De dad jumpers van het Parijse merk Sézane gaan momenteel als warme broodjes over de toonbank. Het merk verkocht de zogenoemde Micky jumper al meer dan 10.000 keer, and counting. Of je het item nu boven een klassieke blauwe jeans draagt, ‘m combineert met een witte broek of boven een rok draagt. Het geeft je look een casual uitstraling.

Met de high-collared jumper speelt het Franse merk in op de loungewear trend die momenteel gaande is. De trui is behoorlijk comfy en de pofmouwen geven de jumper een nonchalante feel. Het leuke van deze wardrobe staple is daarnaast dat het ook na de lockdown-periode fashionable is en blijft.

Kleuren

De Micky jumper komt in drie verschillende kleuren: ecru, kaki en hazelnoot. Met name de groene trui gooit hoge ogen en lijkt het meest in trek te zijn.

Crème en hazelnoot

De groene kakikleur mag het internet dan wel veroverd hebben, maar ook de tonen hazelnoot en crème zijn even glorieus.

Bron: Stylist | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook