Dit zijn dé basics waarmee je jouw lente look helemaal afmaakt 

Met een beetje geluk maken een aantal stukken al deel uit van jouw garderobe.

Lees ook

Geld hoeft tegenwoordig helemaal niet meer te rollen om je outfit van wat joie de vivre te voorzien. Ook met deze betaalbare spring basics speel je een chique lente look voor elkaar.

Platte slip-on sandalen 

Platte leren sandalen vind je tegenwoordig in elke prijsklasse, dus ook voor een bescheidener budget kun je een paar quality slip-ons bemachtigen. Ga voor neutrale kleuren zoals beige, amandel of wit die bij vrijwel elke lente look staan.

Korte cardigans

De cardigan hebben we al verscheidene seizoenen zien terugkomen en ook het voorjaar van 2021 zullen we dit item weer terugzien, met name de shrunken cardigan. Je vindt ze tegenwoordig bij elke mainstream modeketen voor een zacht prijsje.

Asymmetrische bodysuits en tops

De slip-ons en cardigans domineerden al langer het straatbeeld, but there’s a new sheriff in town: de asymmetrische bodysuit. Dit lente-item geeft je outfit een speelse uitstraling, zonder dat het kinderlijk oogt. Dergelijke bodysuits en tops – die ook wel cut-out bodysuits worden genoemd – kun je al vinden voor minder dan 20 euro.

Slip skirts

In 2019 rukte de slip skirt al op en dit voorjaar gaan we ‘m weer veel zien. Deze rok voorziet je outfit van een fijne dosis effortlessness en het silhouette omarmt jouw vormen. Bonus: een slip skirt met of zonder print tik je vaak voor een zacht prijsje al op de kop.

Schakelkettingen

Kettingen mogen dit voorjaar weer gezien worden en hoeven niet minimalistisch te zijn. De chain necklace is terug en kan een basic outfit die chique uitstraling geven waar je naar op zoek was. Voor een paar tientjes bemachtig je al een dergelijk sieraad.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook