Dít is hoe Harry en Meghan hun dochter gaan noemen volgens bookmakers

Ja, je kunt het zelf ook wel raden. 

dochter Harry en Meghan

Met zoveel tumult gaande rondom de Britse royals zou je bijna vergeten dat de datum waarop Meghan Markle is uitgerekend met rasse schreden nadert. Hoe prins Harry en Meg hun spruit gaan noemen is nog onbekend. Al hebben bookmakers wel een idee.

Meisjesnamen

Volgens bookmakers zou je er goed aandoen om veel geld in te zetten op de naam Diana. Hoewel het natuurlijk maar een gok is, trokken sommige voorspellers wel aan het juiste eind toen het ging om de namen van de kinderen van prins William en Kate Middleton.

We weten inmiddels dat de hertog en hertogin van Sussex iets minder traditioneel zijn dan William en zijn vrouw. Het is daarom lastiger om te voorspellen hoe Harry en Meghan hun dochter gaan noemen. Al is een ding zeker: op de naam Diana wordt momenteel flink ingezet.

Andere opties

Op verscheidene gokplatformen wordt momenteel enthousiast ingezet op Diana. Mensen verwachten dat Harry, die zo gek was op zijn moeder, zijn kind naar haar wil vernoemen. Daarnaast wordt ook nog enthousiast ingezet op de namen Alice (de naam van Philips oma), Alexandra, Allegra, Abigail en Anne (de naam van Harry’s tante).

Het zou natuurlijk een prachtig eerbetoon aan Diana zijn als Harry en Meghan deze naam kiezen, maar expert verwachten niet dat het stel dit gaat doen. Wel vermoeden ze dat de kans groot is dat de kleine Diana als tweede naam zal krijgen.

Een ding is zeker: Meghans due date komt steeds dichterbij. Erg lang zal het dus niet meer duren tot we erachter komen welke naam het paar heeft gekozen.

Celebrity
  • Her
  • BrunoPress