Zo draag je de tube top-trend

Ook deze trend uit de zero’s maakt deze zomer een comeback.

Lees ook

Je kunt er inmiddels je geld wel op inzetten dat modetrends uit de zeventies, nineties en zero’s een comeback maken. De ene rage nog verrassender dan de ander. Ook de tube toptrend gaan we opnieuw veel zien. Hoe je ‘m kunt dragen? Wij delen inspiratie.

Comebacks

De baguette bag, halter tops, skorts, gingham. Ze maakten dit jaar allemaal opnieuw hun intrede in fashion. Zelfs de gevreesde low rise jeans is uit de as herrezen. We vragen ons inmiddels al af wanneer de chunky broekkettingen het straatbeeld weer gaan domineren, maar nu eerst terug naar de orde van de dag: de tube top.

De tube top

De tube top-trend was een staple in de seventies en de trend werd massaal gedragen tijdens de disco era. Het werd in de jaren ’90 en in de vroege zeroes opnieuw een geliefd item, voordat de trend langzaam weer verdween. Tot nu toe dan. De top verschijnt opeens terug in onze tijdlijn.

Ben je benieuw hoe de strapless, nauwsluitende top nu wordt gedragen, en vooral hoe jij ‘m ook kunt combineren in je dagelijkse garderobe? Wij verzamelden wat inspiratie.

Bron: L’officiel US | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook