Chique teenslippers zijn dé trend voor deze zomer

Summer is here!

chique teenslippers

Summer is here en dat betekent dat ons favoriete zomerse schoeisel eindelijk weer uit de kast mag: teenslippers. Enne, niet alleen voor een stranddagje of naar het zwembad, want de flip flops hebben een chique make-over gekregen. In faux leather en het liefst met een lekkere platform mag je ze deze zomer onder elke outfit dragen: van casual tot dressy.

Teenslippers

De coronalockdown komt langzaam maar zeker ten einde (finally), maar we willen nog geen afscheid nemen van het comfort van ons huispak en fluffy sokken. Gelukkig hoeven we ons nog niet in strakke jurkjes en hoge hakken te wurmen, want deze zomer staat comfort hoog in het vaandel in modewereld. Flip flops zijn namelijk hipper dan hip.

Enne, dan niet die goedkope roze teenslippers die je voor een euro hebt gescoord, maar een wat chiquere variant. Denk aan een zwarte of beige kleur in een faux leather-materiaal. En wil je het nog groter, of beter gezegd hoger, aanpakken? Kies dan voor een teenslipper met een platform á la twee centimeter. Zo pak je ook nog eens de ultrapopulaire nineties-trend mee. Win-win!

Inspiratie

Deze zomer mag je je teenslippers onder elke outfit dragen – van een casual look tot een chique moment. Draag ze bijvoorbeeld onder een jurkje, een linnen broek of shorts. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Deze dames laten je zien hoe het moet.

Misschien ook voor jou:
Game, set, match: dit is hoe je het tennisrokje ook buiten de tennisbaan draagt
Fashion
  • ELLE
  • BrunoPress, Instagram