De vinyl trenchcoat is trending en zo draag jij de jas zelf 

Ook wereldster Adele werd gespot in een vinyl trenchcoat.

Als je één kledingstuk moet opnemen in je forever wardrobe, is het wel een trenchcoat. Seizoen na seizoen komt deze jas weer terug en it’s safe to say dat het een blijvertje is. Wil je toch een beetje variëren met deze specifieke jas? Kies dan voor een vinyl jas.

Lanvin trenchcoat

Na vijf jaar is Adele terug met nieuwe muziek en haar hit Easy on Me breekt weer records als vanouds. How’s this relevant? In de bijbehorende video zien we de ster in een prachtige rode vinyl trenchcoat. Nu is de kans vrij klein dat je hetzelfde exemplaar als Adele in handen krijgt – zo was de look speciaal voor haar gecreëerd door Lanvins creative director Bruno Sialelli – maar we kunnen dat ensemble best gebruiken voor wat inspiratie.

Inspiratie

Er zijn genoeg redenen om een vinyl trench in je jassencollectie op te nemen. De trenchcoat is natuurlijk prachtig, maar het is ook wel een beetje een herfst must. Zo houdt de waterproof wardrobe hero je droog en dat kun je goed gebruiken tijdens de druilerige Nederlandse herfst.

Adele combineerde haar dieprode vinyl jas met items in roodbruintinten, maar je kunt de look dragen zoals je zelf wilt. Benieuwd hoe andere influencers de trend dragen? Wij verzamelden wat inspiratie voor je.

Kortere jas

Vind je de vinyl look prachtig, maar is een lange jas niet helemaal aan jou besteed? Dan kun je nog altijd gaan voor een kortere vinyl jas. Het is dan wel geen trenchcoat, maar daarmee niet minder mooi.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws