Deze laarzen zijn momenteel een dikke hit op Instagram

Menig influencer spotten we al met dit schoeisel.

We dragen ze steeds vaker in de zomer, maar uiteindelijk is de laars wel dé schoen van de winter. En hoewel je met elke laars goed voor de dag kunt komen, lijkt één paar in het bijzonder de hit van het najaar te zijn.

Trending

Chunky, warm en veelzijdig: het is hoe je de laarzen van Gia Borghini kunt omschrijven. En, om daar nog een punt aan toe te voegen: ze zijn ook nog eens hot and happening.

Chunky kniehoge laarzen deden het altijd al goed in de winter en dit najaar is daar geen uitzondering op. Volgens shoppingplatform Lyst stegen de zoekacties naar chunky knee-high boots in oktober met 69 procent! Ook op social media lijkt de chunky laars niet meer weg te denken. Met name de Gia Borghini laars spotten we momenteel veel.

Styling

In eerste instantie kan een chunky laars wat intimiderend overkomen. Want, waar combineer je zo’n eyecatcher van een schoen mee? Influencers weten er wel raad mee. Zo combineren zij de chunky kniehoge laars van Gia Borghini met winterse leggings, knitted dresses, skinny jeans, minirokjes en shorts. Benieuwd? Wij verzamelden wat looks!

GIA/RHW

Overigens zijn niet alleen influencers om. Ook model Rosie Huntington-Whiteley draagt het merk veelzijdig. Sterker nog, niet zo lang geleden sloegen Gia Borghini en Rosie de handen in een en introduceerde Gia Couture de GIA/RHW-collectie. “Rosie zag GIA/RHW voor zich als een aanvulling op haar moderne stijl en uitzonderlijke esthetiek, ontwikkeld tijdens jarenlange ervaring in de mode-industrie”, zo schrijft het merk op haar website.

Bron: Gia Borghini | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws