Dit zijn de leukste kerstkaarten voor kerst 2021

Welke is jouw favoriet?

Lees ook

De Sint is inmiddels weer terug in Spanje, dus wij tellen de dagen af tot Kerstmis. Enne, dat betekent natuurlijk ook weer het traditioneel versturen van kerstkaarten. Met alle keuze die er tegenwoordig is, is het uitkiezen van leuke kaarten misschien nog wel de lastigste opgave. Om je een beetje op weg te helpen selecteerden wij vijf leuke (en totaal verschillende) kerstkaarten bij Greetz.nl als tip.

1. Brandend hart

Deze kerstkaart met kerstlichtjes in de vorm van een hart is er eentje die perfect past bij het kerstgevoel anno 2021. Bekende thema’s als gezelligheid en liefde komen in deze moderne kerstkaart duidelijk naar voren. Een leuke kaart om te sturen naar een goede vriendin, als je het ons vraagt.

2. Feestelijk het jaar uit

De volgende kaart staat in het teken van de actualiteit. Want ja: wie hoopt nou niet dat we dat vervelende mondkapje snel achter ons kunnen laten? Dit is een perfecte kaart om te geven aan vrienden en familieleden mer wie je het afgelopen jaar plannen had gemaakt, maar die geannuleerd moesten worden. Hoewel deze kerstkaart een serieuze touch heeft, is het zeker een vrolijk kaartje. We kunnen immers allemaal wel wat positivity gebruiken, of niet?

3. Kerstboomfoto’s

Wil je je kerstkaart een persoonlijke touch geven? Met deze kaart combineer je je eigen foto's tot een leuke kerstboom. Door middel van deze collage kun je laten zien hoe met jou of jullie gaat. Enne, van deze kerstkaart wil je zeker nog een paar extra bestellen. Hoe leuk is het namelijk om hier later op terug te kijken?

4. Modern & klassiek

Wie houdt er nou niet van klassieke kerstkaarten in hun verzameling? Deze kerstkaart, met vlotte cartooneske uitstraling, weet de kerstsfeer perfect weer te geven op een kaartje. Kerstboom, kerstcadeaus, (kerst)sokken die worden verwarmd boven de open haard. Wat wil je nog meer?

5. Kunstig leuk

Deze klassieke kerstkaart doet het ook altijd goed tussen de collectie kerstkaarten. Deze kunstkerstkaart geeft een nostalgisch beeld van kerst, waar we stiekem allemaal wel naar snakken. Zal het dit jaar een witte kerst worden?

Of je nou voor een klassieke kerstkaart gaat of je kaarten lekker persoonlijk maakt met een fotocollage: wij weten zeker dat de ontvangers ontzettend blij zullen zijn een kerstkaart te ontvangen. Vergeet daarom ook zeker niet een persoonlijke boodschap in de kaart te schrijven, dat maakt 'm extra speciaal!

Weet jij al welke kerstkaart je gaat versturen? Wij wensen je in ieder geval alvast fijne dagen toe!

Beeld: Greetz, Unsplash

Laatste nieuws

Zie ook