Chace Crawford deelt lieve herinnering aan eerste ontmoeting met Leighton Meester

De Gossip Girl-ster was meteen onder de indruk van Leighton.

Lees ook

Dit jaar is het vijftien jaar geleden dat de serie Gossip Girl verscheen. We waren meteen hooked aan de avonturen van Manhattan’s elite en blijkbaar had ook Chace Crawford er vanaf het begin wel vertrouwen in. Zo deelt de acteur een erg lieve herinnering aan Leighton Meester tijdens hun auditie.

Walk down memory lane

Gossip Girl kwam in 2012 tot een einde en in 2021 werd een reboot in het leven geroepen. Toch zijn het nog altijd de originele karakters waar men aan terugdenkt – zelfs de revival refereert nog regelmatig aan de originele Upper East Siders.

Ook actrice Jessica Szohr (Vanessa Abrams) is nog niet helemaal klaar met de serie. Zo startte ze podcast XOXO with Jessica SzohrHierin blikt ze met acteurs en makers van de serie terug op Gossip Girl en haalt ze herinneringen op. Haar meest recente gast was niemand minder dan Chace Crawford (Nate Archibald).

Auditie met Leighton

Samen met Jessica haalt Chace herinneringen op aan de early Gossip Girl days. Met name een herinnering staat Chace nog goed bij: het moment waarop hij Leighton Meester (Blair Waldorf) ontmoette tijdens de auditie. “Ze lieten me in een enorme ruimte wachten en aan de andere kant van die kamer zat een meisje op een stoel met haar rug naar me toe.”

Chace liep naar haar toe om zich voor te stellen. “Ze draaide zich om, met haar haarband om, en het is Leighton.” Op dat moment wist de acteur al dat zij waarschijnlijk de rol van Blair ging vertolken. “Ze zag eruit alsof ze goed kon acteren.”

Bovendien kon de acteur zich ook goed herinneren dat ze meteen een klik hadden. “We hadden onmiddellijk een vriendschappelijke band. Het was makkelijk om met haar te praten.”

Wonen in New York

Tijdens de podcast deelt Chace dat hij ook meteen een goede band had met zijn on-screen beste vriend Ed Westwick, die Chuck Bass speelde. Hij vroeg Ed dan ook of hij niet een appartement met hem wilde delen. “Mijn moeder en ik waren naar appartementen aan het kijken in New York. Ik wist dat de stad duur was, maar dit ging wel heel ver. Dus vroeg ik Ed of hij samen wilde wonen.” De twee deelden uiteindelijk twee jaar een appartement.

Bron: XOXO with Jessica Szohr, Screenrant | Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook