Yes: de items van dit Nederlandse label wil je daadwerkelijk dragen tijdens je zwangerschap 

Atelier Melon zorgt ervoor dat je je stijl kunt behouden tijdens je zwangerschap.

Lees ook

Zwanger zijn is een fantastische, gelukkige, maar ook uitdagende ervaring. Er gebeuren zoveel miraculeuze dingen met je lichaam, maar je moet ook een manier vinden om dat lichaam te kleden voor meetings, verjaardagen, afspraken, events en ga zo maar door. En dat graag een beetje fashionable. Het Nederlandse Atelier Melon begrijpt die behoefte.

Comfortabele én mooie zwangerschapskleding

Op zoek naar comfortabele en modieuze zwangerschapskleding? Dan zit je bij Atelier Melon goed. Het Nederlandse zwangerschapslabel biedt een collectie bestaande uit ‘not-so-basic-basics’ voor zwangere vrouwen, zodat je ook tijdens je zwangerschap kleding kunt dragen die bij jouw stijl past. Want truttige maternity wear, daar zitten de meeste zwangere vrouwen niet op te wachten.

De collectie van Atelier Melon bestaat uit verschillende broeken: een boyfriend jeans, een wide leg jeans, een pantalon in linnenblend en een yogabroek. Wees overigens niet bang dat de stukken er alleen maar mooi uitzien, want ook comfort heeft Atelier Melon hoog in het vaandel. Zo zijn alle broeken uitgerust met een elastische, comfortabele buikband (eentje die je niet continu omhoog hoeft te sjorren) om je groeiende buik te ondersteunen. Ook voor bovenkleding kun je bij het merk terecht: van een klassiek Oxford shirt tot naadloze tops.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Atelier Melon (@ateliermelon)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellen Snijder (@ellensnijder)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Atelier Melon (@ateliermelon)

Over Atelier Melon

Atelier Melon is opgericht door Marjolein Vermeij (nu zelf ook zwanger) en richt zich op comfort en stijl, wat niet altijd vanzelfsprekend is voor zwangerschapskleding. “Ik hoorde zwangere vriendinnen vaak zeggen dat kwalitatieve en stijlvolle zwangerschapskleding zo moeilijk te vinden was. ‘Tijd om daar wat aan te doen’, dacht ik.”

“Met Atelier Melon wil ik vrouwen een garderobe bieden die zorgt dat ze dicht bij hun eigen stijl kunnen blijven, en die ze zelfvertrouwen geeft. Als je er goed uitziet, dan voel je je goed. En je goed voelen is tijdens je zwangerschap belangrijker dan ooit.” Hear, hear! 

Bron: Atelier Melon | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook