Zien: Gigi Hadid, Precious Lee en Jill Kortleve heten je welkom in Hôtel Hennes

Vakantie-vibes te over!

Lees ook

Wij kunnen niet wachten om weer in een luxe hotel of op het strand te genieten van de zon. Maar voor het zover is, moet het eerst nog even goed en wel voorjaar worden. Om over die vakantiedagen nog maar niet te spreken… Gelukkig kunnen we ons helemaal in vakantie-vibes wanen met dank aan H&M. Zij introduceren namelijk in een korte film hun gloednieuwe Hôtel Hennes!

Hôtel Hennes

H&M onthult met trots het betoverende en onverwachte Hôtel Hennes in een gloednieuwe film. Hôtel Hennes is een fictieve modebestemming, geïnspireerd op legendarische kunsthotels waar kunstenaars, filosofen en iconen verbleven. Maar dan met een moderne twist!

Zie hoe de hoteleigenaar, gespeeld door Gigi Hadid, een nieuwe hotelgast verwelkomt in Hôtel Hennes: gespeeld door Nederlands model Jill Kortleve. Met een vermakelijke cast van bezoekers en personeel zoals modellen Jazzelle Zanaughtti en Kiddy Akita Lou als piccolo’s en Isabelle Chaput en Nelson Tiberghien als pas ingecheckte vakantiegangers. Maar ook model Olivia Vinten, als het hoofd van de huishouding, danser en contentmaker Donté Colley als ‘Head of Glow-ups’, model Devyn Garcia als badmeester, redacteur Julia Hobbs als modejournalist, model Precious Lee als catwalkmodel en contentmaker Christina “Tinx” Najjar als receptioniste van het hotel. Kortom: icons te over.

Kleurrijk zomerfestijn

Op de catwalk langs de kust zien we vervolgens de mooiste looks voorbijkomen – felle kleuren, flowy fabrics, en de meest eye-catching prints: niets is te gek voor Hôtel Hennes.
hotel hennes
De campagnefilm wordt verder gevierd door de release van een selectie nieuwe merchandise van Hôtel Hennes, waaronder strandhanddoeken, zonnebrillen, draagtassen, bikini’s, korte broeken en T-shirts. De stukken, die allemaal zijn voorzien van prints geïnspireerd op de vrolijke retro-look van Hôtel Hennes, zullen vanaf 28 april in de geselecteerde H&M-winkels en op hm.com te koop zijn.

De korte film is geregisseerd door Bardia Zeinali, die al liet weten dat ze zich naar hartenlust heeft uitgeleefd met de vrolijke zomerse mode van H&M. “Visueel is Hôtel Hennes een wonderland; de sterren zijn niet in hun gebruikelijke rol en elk frame is bedoeld als een nieuw avontuur”, vertelde ze erover.
Bron: H&M | Beeld: H&M

Laatste nieuws

Zie ook