Louis Vuitton opent zomerse pop-upstore in Amsterdam

Waan je in fashionable en Californische sferen in deze prachtige pop-upstore.

Lees ook

Noem ons weather obsessed, maar na een week met alleen maar regen, worden we blij van de zonnige weersvoorspelling voor deze week. Ook Louis Vuitton heeft de zomer in de bol. Het merk opende dit weekend een pop-upstore in de Bijenkorf in Amsterdam om de nieuwe damescollectie in het zonnetje te zetten.

Spring in the City

Afgelopen vrijdag opende Louis Vuitton de deuren van hun pop-upstore in Amsterdam. In deze kleurrijke en zomerse winkel op de begane grond van de Bijenkorf kun je de damescollectie Spring in the City shoppen.

De nieuwe collectie kun je omschrijven als urban, zonder af te doen aan elegantie. Bovendien kun je hier voor iedere stijl wat wils scoren. Ready-to-wear items in neutrale kleuren of in opvallende, felle monogramprints. Prachtige handtassen om al je summer essentials in te huizen en zomerse accessoires om je look die laatste finishing touch te geven.

De winkel

In de store vergaap je je overigens niet alleen aan de prachtige items uit de Spring in the City-collectie, maar ook het decor zelf is er eentje die gezien mag worden. Met de kleurrijke glanzen wanden, monogrambloemen in neonverlichting, het golvende meubilair en palmbomen waan je je in Californische sferen en verlang je meer dan ooit naar de zomer. 

De pop-upstore van Louis Vuitton bevindt zich in de Bijenkorf aan Dam 1 in Amsterdam en is zeven dagen per week geopend. 

Laatste nieuws

Zie ook