Très cool: Nederlands merk gespot in Emily in Paris

Het gaat om een paar prachtige oorbellen!

Lees ook

Denk je aan Emily in Paris, dan denk je meteen aan prachtige mode en couture. En natuurlijk aan accessoires. Daarom vonden we het des te leuk dat we in het derde seizoen sieraden spotten van een Nederlands label!

Smiley oorbellen

Emily in Paris staat bekend om amour, drama, avontuur en fashionable outfits. In de serie wordt dan ook alles uit de kast gehaald – letterlijk en figuurlijk – om de acteurs in jaloersmakende tenues voor de dag te laten komen. En die jaloersmakende outfits bestaan dus echt niet altijd uit superdure stukken. Sterker nog, er is een populair influencermerk gespot in het derde seizoen!

Grote kans dat je het gemist hebt, maar in een scène met Mindy (Ashley Park) was er toch echt een set oorbellen van het Nederlandse merk Taar Willoughby te zien. Een dame die met Mindy sprak op het event droeg een oranje paar van de populaire smiley oorbellen.

Scène

Taar Willoughby is een Nederlands sieraden- en fashionmerk met webshop én winkel op Ibiza. In 2020 werd het merk opgericht door Tara Willoughby en haar partner Rens en sindsdien vliegen de items als hete broodjes over de toonbank. Deze zomer spotten we al menig influencer met de populaire smiley oorbel en dat is blijkbaar ook de designers van Emily in Paris niet ontgaan.

Op Instagram kondigt het merk trots aan dat een van hun fashionable oorbellen in het derde seizoen van de Netflix-serie te zien is. “We can not believe it! But our ‘Orange smiley earrings are featured in the new ‘Emily in Paris season 3!“, luidt de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TAAR WILLOUGHBY (@taarwilloughby)

In eerdere seizoenen van Emily in Paris kwamen er ook al eens Nederlandse merken voorbij. Toen spotten we onder meer een horloge van Rosefield om de pols van Madeline Wheeler (Kate Walsh) en een en telefoonaccessoire van het leuke merk Ateljé. Ateljé is het merk van de Nederlandse influencer Yara Michels.

Bron: Instagram @Taarwilloughby | Beeld: Instagram, Emily in Paris

Laatste nieuws

Zie ook