Boeken maar: in dit prachtige Italiaanse klooster kom je helemaal tot rust

Even ontsnappen aan de alledaagse drukte in deze bijzondere spa in het Italiaanse Arco.

©AlexFilz . Monastero

Wanneer je op vakantie gaat, wil je natuurlijk optimaal ontspannen. Dus wat is er nu lekkerder dan jezelf te trakteren op een fantastische spabehandeling te midden van Italiaanse bergen in een omgetoverd klooster in Arco?

Ontsnappen aan de drukte van het Gardameer

Je bent nooit ver verwijderd van een bergwandeling, schattige dorpjes of idyllische barretjes wanneer je vertoeft in een Italiaans dorpje, maar als je volledig aan de (toeristische) drukte wilt ontsnappen kun je prima ontspannen in het Monastero Arx Vivendi in het aan het Gardameer geleden dorpje San Giorgio. Dit klooster is omgetoverd tot een prachtige spa en bevindt zich op steenworp afstand van Riva del Garda.

Monastero Arx Vivendi

Een verblijf in het klooster Arx Vivendi is een beleving op zich. Het convent biedt ongelooflijke uitzichten over de bergen en de kloostertuin met verwarmd zwembad oogt zo sereen dat je er spontaan van ontspant. Geheel tot rust komen, kun je vervolgens doen in de prachtige spa. Even zweten in de sauna, een massage krijgen in een van de ontspannings- of behandelkamers en jezelf vertroetelen in de Haman. Het is onmogelijk om jezelf niet te amuseren in deze Italiaanse parel.

Beeld: ©AlexFilz Beeld: ©AlexFilz Beeld: ©AlexFilz Beeld: ©AlexFilz Beeld: ©AlexFilz

De voormalige vertrekken in het Monastero zijn getransformeerd tot 40 prachtige kamers en suites. De ruime kamers zijn met een tot wel 5 meter hoog plafond, klassieke inrichting en veel lichtinval echte eyecatchers. En met een kingsize bed en een privésauna op de kamer, kan niemand het je kwalijk nemen als jij je vroeg op de avond al terugtrekt naar je vertrek. O, en voor we het vergeten, de meest luxe kamers in het Monastero gaan zelfs gepaard met een privétuin. Heerlijk!

Bron en beeld: Monastero Arx Vivendi en ©AlexFilz. 

Lifestyle
  • ©AlexFilz . Monastero