Deze Decathlon-tas van slechts zeven euro gaat momenteel viraal

Een echte steal!

Nu willen we niet voor iedereen spreken, maar op de wishlist van de meeste mensen staat vaak wel een prachtige designertas. Mooi, maar vaak niet erg praktisch. De virale tas van Decathlon is dat daarentegen wél.

Virale tas

Momenteel gaat een van de tassen van sportmerk Decathlon hartstikke viral, en dat heeft allemaal met onze reisdrang te maken.

Coronabeperkingen worden wereldwijd steeds meer afgeschaald en dat zorgt voor de nodige reisdrang, al nemen wij – en onze portemonnee – ook genoegen met een city trip. We zouden in dat geval graag met de trein reizen, maar omdat sommige bestemmingen iets te lang treinen zijn of omdat er nog geen goede treinverbinding is, zoeken we (voorlopig nog) soelaas bij het vliegtuig. Al wordt het reizen met een budget airline er niet makkelijker op met het beperkte handbagagebeleid. Zo mag je soms alleen maar een kleine tas meenemen aan boord, of je moet bijbetalen. Om die reden gaat de Decathlon-tas van zeven euro momenteel viraal. Deze praktische tas voldoet namelijk aan de maximale afmetingseisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen.

Al weken gaat de Decathlon Kipsta-tas viraal op TikTok. Mensen zijn razend enthousiast over het feit dat de tas erg klein is en dat je ‘m kunt opvouwen tot een klein pakketje als je het item niet meer nodig hebt. Daarnaast is het extra leuk dat je het item ook voor een klein prijsje koopt: €6,99.

@mypassporttohappy Replying to @Padraig_WMC Link is in my bio for the Decathlon one, as I said you can obviously use a gear bag or a school bag but some airlines are getting strict with sizes of hand luggage and these are guaranteed to fit perfectly on flights 🥰 #carryon #decathlon #fyp #travel #packingtipsandtricks ♬ original sound – Ali | Travel Guides & Tips

De Kipsta

De sporttas in kwestie is van het eigen voetbalmerk van Decathlon: Kipsta. De tas is ontworpen om je gehele voetbaluitrusting mee te nemen, van shirs tot trainingsbroeken tot bidons tot schoenen. De tas heeft een inhoud van 20 liter en een afmeting van 40x23x20. Ideaal om mee te reizen!

Bron: Marie Claire Spain | Beeld: BrunoPress, TikTok, Decathlon 

Laatste nieuws