Motivation Monday: maak kans op een EBKE V1 e-bike

De e-bike is deels opvouwbaar, waardoor je 'm ook nog eens makkelijk mee kunt nemen in de trein!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven wij een toffe e-bike van EBKE weg!

Over de e-bike

E-bikes zijn tegenwoordig niet meer van de fietspaden weg te denken. Niet zo gek, want op de elektrische stalen ros kun je zonder al te veel inspanning naar je bestemming fietsen, en het is natuurlijk veel milieubewuster (en goedkoper) dan met de auto naar het werk cruisen. Dus ja, het is niet zo gek dat ze zo populair zijn. Tegenwoordig kun je uit een groot scala aan elektrische fietsen kiezen, maar eentje die echt ideaal is in de stad, is die van EBKE.

De EBKE V1 e-bike is een geliefd model van het elektrische fietsenmerk. Iets wat we snappen, want deze bike is een lichtgewicht onder de e-bikes. Zo weegt dit model slechts 18 kg. Ter vergelijking, de gemiddelde elektrische fiets weegt al snel zo'n 25 kilo. De EBKE V1 e-bike is voorzien van een 250W motor, wat betekent dat je makkelijk een snelheid van 25 kilometer per uur bereikt. De accu heeft een range tot wel 40 kilometer en is voorzien van zeven versnellingen. Klinkt goed, niet?

Ook kent de EBKE V1 nog een paar andere pluspunten. Zo is-ie deels opvouwbaar, waardoor je het makkelijk mee kunt nemen in de trein en je het makkelijker kunt opbergen als je bergruimte niet zo fortuinlijk bedeeld is. O, en hoewel de e-bike erg compact is, is het gewoon mogelijk om er een kinderzitje op te plaatsen!

Over EBKE

De missie van EBKE is simpel: het label wil elektrisch fietsen stimuleren door een duurzaam, eenvoudig en comfortabel alternatief te bieden voor het reizen met de auto. Het assortiment van EBKE omvat inmiddels verschillende modellen: vijf city bikes met dunne banden en vier fatbikes met de welbekende dikke banden en stoer frame.

Winnen

Zie jij het wel zitten om op een toffe e-bike naar je werk, de stad of vrienden te fietsen? Dan hebben we heel leuk nieuws voor je. Wij mogen namelijk een EBKE V1 weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Good luck! 

[mail-win-form id='55']

Deze winactie loopt tot en met 18 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met EBKE zullen delen als je wint.