Motivation Monday: win een Fiery Pink Pepper pakket van Molton Brown t.w.v. €118

Een heerlijke geur!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven wij een pakket van Molton Brown weg.

Fiery Pink Pepper

Of je nu nog een cadeau-idee kunt gebruiken of jezelf in de watten wilt leggen, met de producten van Molton Brown zit je altijd goed. Een van de geuren die je terugvindt in het assortiment van Molton Brown is Fiery Pink Pepper. Dit is een verleidelijke geur met een vurig, kruidig en zoet karakter. Het is een blend van roze peper, citrus elemi, mandarijn en bloemenfresia’s. Enkele producten die de geur bevatten zijn de Pampering Body Polisher, de Scented Solid Soap en de Infinite Bottle.

Fiery Pink Pepper Pampering Body Polisher
Een fijne bodyscrub mag niet missen in je doucheroutine. Deze Pampering Body Polisher bevat exfoliërende bamboedeeltjes om je huid te ontdoen van dode huidcellen.

Fiery Pink Pepper Scented Solid Soap
Met hun Scented Solid Soaps zet Molton Brown weer een stap dichterbij een duurzamere wereld. De zeep is verrijkt met hydraterende sheaboter en jojoba-olie om de huid lekker zacht te houden.

Fiery Pink Pepper Infinite Bottle
In mei lanceerde Molton Brown de navulbare Body & Hand Collection, hiermee komt het een stapje dichterbij het doel om tegen 2030 de helft van alle producten herbruikbaar en navulbaar te maken. De Infinite Bottle (met daarin Bath & Shower Gel) maakt daar samen met de Glass Bottle (met daarin Fine Liquid Hand Wash) deel van uit. De Infinite Bottel is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium en de 400 milliliter flacon kun je makkelijk navullen met de Bath & Shower Gell Refill pouches.

Winnen

Zou je bovenstaand trio graag willen winnen? Goed nieuws, wij mogen een pakket met de Fiery Pink Pepper Scented Solid Soap, Fiery Pink Pepper Infinite Bottle en de Fiery Pink Pepper Pampering Body Polisher weggeven t.w.v. €118. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 25 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Molton Brown zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws