Marie Claires weekendtips

Voor ieder wat wils!

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Bezoek het Sundowner Event

De dagen worden weer korter, maar we hopen dit weekend nog heerlijk te kunnen nazomeren. Heb jij die wens ook? Dan moet je bij het Sundowner Event zijn. Tijdens dit event bij de The Harbour Club in Eindhoven kun je de Whiserping Angel rosé van Château d’Esclans proeven terwijl jij je in een Provence sferen waant – waar het heerlijke drankje ook vandaan komt. En dat onder het genot van live entertainment en de heerlijke gerechten van The Harbour Club.

Wanneer:
Zondag 3 september, vanaf 17:00 uur.

Waar:
The Harbour Club Eindhoven | Sumatralaan 3, Eindhoven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Whispering Angel (@thewhisperingangel)

Ontdek LuminAir

Heerlijke cocktails, lekkere bites en een fan-tas-tisch uitzicht? Rooftopbar LuminAir heeft het allemaal. Je vindt ‘the bar above Amsterdam’ vlakbij Centraal Station, waardoor de stad aan je voeten ligt. Installeer je op het terras met een van de signature cocktails – wij tippen de Clear Blue Sky –, bestel een (vegan) hapje en droom weg.

Wanneer:
Dagelijks geopend.

Waar:
LuminAir Amsterdam, The bar above Amsterdam | Oosterdoksstraat 4, Amsterdam.

Dam Tasty

Amsterdam-Zuid is een nieuwe hotspot rijker. Dam Tasty opende onlangs de deuren aan de Zeilstraat in Amsterdam. De kleurrijke zaak is er voor iedereen die op zoek is naar een gezonde, duurzame en snelle maaltijd waarbij duurzaamheid en bewustwording centraal staan. Zo is er echt voor ieder wat wils. Denk aan proteïnerijke vlees-, vis- of vegan gerechten. “We omarmen de seizoenen en serveren lekkere, eerlijke en gezonde maaltijden. Eten is essentieel als brandstof voor ons lichaam, maar echt goede producten vormen de brandstof voor onze ziel”, vertelt een van de founders Behrooz Tanori over Dam Tasty. Het proberen waard, dus!

Waar:
Zeilstraat 41, Amsterdam-Zuid

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 7.00 – 20.00 uur
Zaterdag en zondag: 9.00 – 20.00 uur

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dam Tasty (@wearedamtasty)

Kijktips

Zin om te niksen? De streamingdiensten hebben dan genoeg voor je in petto. Op Netflix kun je dit weekend de Nederlandse film Happy Ending kijken, dat draait om stel Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier). De twee hebben eigenlijk een heel leuke relatie, maar een ding ontbreekt voor Luna: wanneer zij en Mink tussen de lakens bezig zijn, kan ze geen orgasme krijgen. Dit verzweeg ze al die tijd voor haar vriend. Je kunt je dus voorstellen dat de situatie erg ingewikkeld wordt wanneer ze tijdens een trio wél een orgasme krijgt van hun gast Eve.

Naast Happy Ending kun je op Netflix sinds deze week ook de documentaire kijken over prins Harry’s zijn Invictus Games, Heart of Invictus, en feelgood film Paddington 2.

Prime Video breidde het aanbod uit met een aantal actiefilms, waaronder Lying and Stealing, The Postcard Killings en The Night Clerk. Op Disney+ kun je nu de series Samantha Who?, Single Parents en Burn Notice kijken. En op HBO Max kun je The Bodyguard en The Flash streamen.

Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws