Dit zijn de broekentrends du moment

De drie grootste trends van het najaar.

Herfst is in full swing en dat betekent dat we onze garderobe weer aanpassen aan het nieuwe seizoen. Rokken en jurken passen ook prima bij dit seizoen (thank god for leggings), maar het zijn met name broeken die we tijdens de steeds donker en kouder wordende dagen dragen. Dit zijn de drie broekentrends voor dit najaar.

Double denim

Een trend die nooit écht lang uit de mode blijft – als-ie dat überhaupt ooit is: double denim. Ook deze herfst gaan we weer veel terugzien van de double denim-trend. De meeste mensen geven deze trend vorm door een blauwe jeans te combineren met een denimtop, maar je kunt natuurlijk volop variëren. Draag bijvoorbeeld een zwarte jeans met een blauwe denimtop. Of kies voor een witte spijkerbroek en draag die met een denimkorset. Alles is mogelijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chrissy Rutherford (@chrissyford)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marianne Smyth (@smythsisters)

Opvallende kleuren en patronen

Broeken met vrolijke patronen en opvallende kleuren mogen gezien worden! Je zou bijna denken dat deze trend de komst van de lente aankondigt, maar niets is minder waar. Hoewel normaal tinten als beige, crème, bruin en groen het begin van de herfst markeren, passen broeken met opvallende kleuren en patronen prima in je herfstgarderobe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sara Louise Thomas (@saralouisethomas)

Cargopants

De modewereld was behoorlijk verbaast toen ‘de lelijke broek’ z’n herintrede in de maatschappij maakte, maar inmiddels weten we dat dit lelijke eendje is uitgegroeid tot een zwaan. Cargobroeken zijn hot! De broek kreeg een transformatie en is inmiddels een stuk chiquer dan het loggere exemplaar (ook al kan ook die met de juiste styling fantastisch staan).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

Herfstkleur

Naast broekentrends kent de herfst natuurlijk ook andere trends. Wist je bijvoorbeeld dat dé herfstkleur dit jaar rood is? Red hot chili peper, om precies te zijn. Tijdens Fashion Week zagen we verschillende influencers de kleur rocken en ook op de runways zagen we opvallende rode tinten voorbijkomen.

Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws