Musthave voor dit seizoen: een rode handtas

Hét accessoire van deze herfst.

Een goede outfit is niet compleet zonder de nodige accessoires. En een nieuw seizoen vraagt om nieuwe items. Eén accessoire dat in ieder geval absoluut niet mag ontbreken in je herfstgarderobe is een rode handtas.

Rood

Het is een standaard ritueel, elk jaar weer: wanneer de temperaturen na de zomer weer dalen en de blaadjes van de bomen verkleuren, brengen we een knussere stijl terug in onze garderobe. Wollen truien, leren items en kleuren als burgundy, mosgroen en burnt orange zijn dan weer veelvuldig in onze kast te vinden. Dit jaar is er echter een andere kleur die sinds de zomer nog meer is opgekomen. Steeds vaker zien we tussen alle herfstige outfits knalrode items verschijnen. En daarbij lijkt één accessoire de ultieme favoriet: de rode handtas.

Van minuscuul tot enorm

Hoe groot je handtas is of welke vorm-ie heeft, maakt bij deze trend helemaal niets uit: stylish zijn ze allemaal. Van de ienie-mienie-varianten...

...tot de enorme exemplaren waar hele huishoudens in kunnen verdwijnen.

Om je outfit extra op te spicen kun je ook kiezen voor een speciale vorm tas. Ga bijvoorbeeld voor een romantische hartvorm of juist een hoekige variant.

Beeld: NL Beeld

Stylingtips

Hoewel je natuurlijk niet bij iedere outfit wegkomt met een rode handtas, is het stylen van dit trendy item makkelijker dan je wellicht denkt. Bij een zwart-wit outfit zit je sowieso goed, maar ook in combinatie met andere kleuren kan een rode tas stunning staan. Bij leren of denim items is het de perfecte toevoeging voor een stoere touch. Extra leuk als je de rode kleur ook ergens anders laat terugkomen, bijvoorbeeld in je schoenen.

Bron: The Zoe Report | Beeld: NL Beeld, Instagram