Het bewijs dat Blake Lively vanaf moment één een stijlicoon was

Blake die een fashion-fout maakt? Wij zien het niet gebeuren.

Fashion wise kennen we Blake Lively vooral van haar betoverende looks op het Met Gala de afgelopen jaren. Toch verovert de actrice niet alleen de laatste tijd vele harten met haar outfits. Als we even terug de tijd in spoelen, zien we namelijk dat Blake vanaf moment één al een stijlicoon was. We zetten haar mooiste looks door de jaren heen op een rijtje.

2008

Beeld: NL Beeld

We spoelen terug naar 2008, het jaar waarin Blake inmiddels al twee jaar de iconische rol van Serena van der Woodsen vertolkte in Gossip Girl. Tijd om te wennen aan de red carpets had de actrice zo te zien niet nodig. Op één van haar eerste rode loper-momenten verscheen ze in een prachtige oranje jurk.

2010

Beeld: NL Beeld

Vastberaden om haar fashion-evolutie in een stijgende lijn door te zetten, verscheen Blake in 2010 op het Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit in deze prachtige blauwe creatie.

2011

Beeld: NL Beeld

Sexy maar toch altijd classy: zo kennen we Blake. In 2011 woonde ze de filmpresentatie van Warner Bros bij in een pittige little red dress.

2014

Beeld: NL Beeld

Aan de zijde van lover Ryan Reynolds – die zijn liefje met gepaste trots vasthoudt – verscheen Blake in 2014 fashionable als altijd in een glamoureuze Gucci-japon op het Fashion Costume Institute Gala.

2015

Beeld: NL Beeld

Voor de première van de film The Age of Adaline, waarin Blake de hoofdrol vertolkt, rockte ze de rode loper in een adembenemende, kanten jurk van Monique Lhuillier. Bonuspunten voor de schattige clutch in de vorm van een hondje.

2016

Beeld: NL Beeld 

Ze mocht tijdens het Cannes Filmfestival in 2016 dan zwanger zijn van haar tweede dochter, niets zit haar een beetje glitter and glamour in de weg. Stralend als altijd maakte ze verschijning in een lichtblauwe Versace-creatie waarin al een kleine baby bump te zien was. 

2018

Beeld: NL Beeld

Wie herinnert ‘m niet: de adembenemende Versace-jurk die Blake droeg naar het Met Gala in 2018. De stof, de kleur en de accessoires: alles klopte aan deze look.

2022

Beeld: NL Beeld

Een look die natuurlijk niet mag missen in dit rijtje is die van het Met Gala vorig jaar. Het was hét modemoment van 2022. Waar Blake eerst verscheen in een glinsterende roségouden jurk met een extravagante strik, veranderde de kleur van de sleep na het aftrekken van de strik in prachtige blauwe tinten. In één woord iconisch!

2023

Beeld: NL Beeld

Dan een klein sprongetje in de tijd naar dit jaar. Tijdens New York Fashion Week vorige maand verscheen Blake in een met pailletten bezaaide jumpsuit bij de Michael Kors show. Je zou bijna niet geloven dat ze vier dochters op de wereld heeft gebracht. Wát een figuur!

Bron: Elle, Vogue | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws