Beschuit met muisjes: Lisa Loeb bevallen van zoontje

De kleine spruit heeft een prachtige naam gekregen!

Babynieuws! Lisa Loeb is bevallen van haar eerste kindje. De presentatrice maakte het heugelijke nieuws vanmiddag bekend op haar Instagram.

Boaz

Lisa maakte vorig jaar augustus bekend dat zij en partner Daniel in verwachting waren. “WIJ KRIJGEN EEN BABY 👶♥️”, liet ze toen weten. Inmiddels is Lisa bevallen en deelt ze de eerste kiekjes én naam van de kleine man.

“Baby Boaz is geboren 😍😍😍”, schrijft Lisa vanmiddag op Instagram bij een reeks foto’s vanuit het ziekenhuisbed. De kleine spruit is op 10 februari ter wereld gekomen, zo valt op te maken uit de caption. “Wij zijn dolgelukkig met onze lieve zoon en zitten heerlijk in de baby bubbel”, aldus een trotse Lisa. Namens Marie Claire van harte gefeliciteerd!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lisa Loeb (@lisaloeb_)

Column

Sinds ze aankondigde zwanger te zijn, vertelde de cabaretière regelmatig over haar zwangerschap in haar column voor Marie Claire. “Ineens woont er een ander mens in jouw buik – iets wat in het begin nog erg abstract voelt, maar nu ik 31 weken zwanger ben heel concreet is. Ik voel schopjes, hikjes, er woont daar een soort alien! Hopelijk komt hij er niet zo uit als in de gelijknamige film”, schreef ze.

Ook vertelde ze wat ze van alle reacties op haar zwangerschap vond. “Ik dacht dat het een mythe was, maar het is dus écht zo dat mensen ongevraagd aan je buik gaan zitten. Ik snap hier niets van. Ik voel zelf namelijk nooit de behoefte om ongevraagd aan andermans buik te voelen, of hier nou een baby in zit of niet. Kennelijk ben je als zwangere collectief bezit en is jouw lichaam niet meer van jou. Als tegenreactie trek ik mijn buik meestal weg, maar vaak ben ik te laat en ligt die hand er alweer. Ik denk dat ik volgende keer als reactie maar hard in iemands neus ga knijpen, kijken of het dan nog zo leuk is”, aldus Lisa.

Bron & beeld: Instagram @lisaloeb, NL Beeld

Laatste nieuws