Gigi Hadid introduceert dé rokkentrend van 2024

Het model heeft weer nieuw leven in de rok geblazen.

Waar afgelopen zomer de mini skirt helemaal hot and happening was, is dat nu alweer verleden tijd. En nee, dat is niet zomaar. Niemand minder dan Gigi Hadid werd namelijk gespot in een nieuwe wardrobe favorite.

De kokerrok met lage taille

Recent werd Gigi Hadid gespot in een gloednieuwe trend tijdens een Miu Miu Party voor de afsluiting van Paris Fashion Week. Zo droeg ze – geheel gehuld in Miu Miu – een vest met polokraag, een tanktop, een panty met prachtige hakken én een kokerrok met lage taille.

Betekent dit dat het model een nieuw leven in deze trend heeft geblazen. Bet she did! De knielange kokerrokken – het liefst met een zo laag mogelijke taille – zijn de nieuwe trend op het gebied van fashion. Benieuwd hoe Gigi en anderen je voor gingen? Wij zetten een aantal inspiratie outfits voor je op een rijtje:

NL Beeld

Zo zie je maar weer dat een kokerrok helemaal niet oubollig hoeft te zijn. Chique en comfortabel, dat zijn de perfecte woorden die deze trend omschrijven. Daarnaast laat een kokerrok met lage taille het silhouet prachtig naar voren komen. Style hem in de lente en zomer met een cropped item en je bent helemaal on trend à la Hadid.

Meer fashion-inspo

Toch nog wat meer inspiratie nodig bij deze nieuwe trend? Wij laten je een aantal looks zien.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Een ding is in ieder geval zeker: move over mini skirt, hallo pencil skirt! Of je nu wel of geen kantoorbaan hebt, kokerrokken worden de trend du moment. Style de rok met een leuke crop top, oversized blazer, een brede riem en wat fashionable ballerina's en je bent helemaal klaar voor de dag.

Bron: Who What Wear | Beeld: NL Beeld, Instagram