Dit zegt je slaaphouding over je persoonlijkheid

Slaap jij op je buik, rug, zij of ben je een echte mengelmoes?

Slapen, wat kan het soms toch fijn zijn. Lekker onder je warme dekentje duiken en rustig gaan slapen. Maar op welke manier ga jij eigenlijk in je bed liggen? Op je buik, of toch liever op je zij? Het schijnt volgens experts zo te zijn dat je slaaphouding veel interessants over je persoonlijkheid kan onthullen.

Buikslapers

Buikslapers blijken erg op zichzelf te zijn, ze houden van privacy en kunnen soms zelfs wat gesloten zijn. Deze houding geeft aan dat je jezelf beschermd en dat je erg stoïcijns bent.

Lees ook: Dit verklaart waarom je juist moe bent ná het weekend

Rugslapers

Als je op je rug slaapt betekent het dat je erg zeker bent van je zaak en je een open persoon bent. Toch kan deze slaaphouding ook duiden op een voorzichtige persoonlijkheid. Als je op je rug slaapt kan je namelijk gemakkelijker ‘in actie’ komen, dan wanneer je op je buik slaapt.

In de foetushouding

Lekker als een baby in je bed liggen? Het kan er op duiden dat je bescherming nodig hebt en onzeker bent. Door deze houding geef je jezelf een beetje bescherming.

Op je zij

Deze houding is een echte balans houding. Het zit tussen de foetushouding, de rugslapers en buikslapers in. Het geeft niet alleen een balans aan qua slaaphouding, ook in je echte leven zou je erg in balans zijn als je deze slaaphouding hebt. De opzij slapers zouden zich ook erg prettig voelen en deze houding is de beste slaaphouding voor je ademhaling.

Een mengelmoes

Val je in slaap op je buik, maar word je wakker op je zij? Dit betekent dat je een mengelmoes slaper bent en dat is niet perse een goed teken. Dit geeft aan dat je onrustig slaapt en onrustig bent in je gedachten. Hierdoor slaap je slecht.

Bron: Beau Monde

Laatste nieuws