Motivation Monday: maak kans op een motorola razr 40 ultra

Een iconische telefoon in een prachtige kleur. 

Motivation Monday: maak kans op een motorola razr 40 ultra

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een motorola razr 40 ultra van Motorla weg!

De fliptelefoon anno 2024

De iconische zeroes klaptelefoon in een modern jasje? Laat dat maar aan Motorola over. Maak kennis met de motorola razr 40 ultra, een stijlvolle smartphone mét compact flipdesign. Ja, die kun je dus net als vroeger openklappen. En wees niet bang dat dit betekent dat je op een klein schermpje al je appjes moet versturen. Wanneer je de telefoon openklapt, vormen de twee helften samen een vloeiend 6,9-inch POLED-scherm.

Het fijne aan deze telefoon is dat-ie dubbelgeklapt wel in de zakken van menig vrouwenjeans past. Daarnaast kent deze gem van Motorola ook nog andere pluspunten. Het geluid van de telefoon is multidimensionaal, de telefoon heeft hoge resolutie camera's van 64 MP en 32 MP, én een uitstekende accuduur.

Leuke bonus, de motorola razr 40 ultra is verkrijgbaar in meerdere kleuren, waaronder Infinite Black, Glacier Blue én de Pantone Colour of the Year 2024: Peach Fuzz.

De motorola razr 40 ultra is verkrijgbaar voor €899,99.

Winnen

Vind je de motorola razr 40 ultra het einde en zou jij de flip phone graag willen hebben? Leuk nieuws! Wij mogen een motorola razr 40 ultra van Motorola in de kleur Peach Fuzz weggeven. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 7 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Motorola zullen delen als je wint.

Win
  • Motorola