Katja Schuurman over tweede kindje

Afgelopen zomer trouwde ze met Freek van Noortwijk.

Lees ook

Katja Schuurman is blij met de manier waarop zij en haar ex-man Thijs Römer met elkaar omgaan. “Vrienden blijven met je ex, het kan echt”, zegt de 44-jarige presentatrice in een interview met De Telegraaf. “Er staat totaal geen verborgen onzin meer tussen ons in.”

Nieuwe situatie

Ook dochter Sammie (9) is volgens Katja “inmiddels helemaal blij met de nieuwe situatie”. “Kinderen vinden het natuurlijk het allerfijnst als hun vader en moeder bij elkaar blijven, maar gegeven de situatie is het bijzonder harmonieus en liefdevol.”

Afgelopen zomer trouwde Katja met chef-kok Freek van Noortwijk, met wie ze al enkele jaren samen is. “Ons trouwen was voor Sammie nog meer een bevestiging dat hij nu ook echt een beetje haar vader is.”

Lees ook: Babynieuws voor actrice Fockeline Ouwerkerk

Nog een kindje

Thijs is inmiddels ook weer getrouwd, hij gaf in oktober zijn jawoord aan ballerina Igone de Jongh. “Met Thijs, zijn vrouw en haar zoontje Hugo (9) vormen we een prachtige modern family“, vindt Katja. Als het aan de presentatrice ligt, krijgen ook zij en Freek nog een kind. “We hebben het heel fijn samen en zouden het fantastisch vinden om op een dag samen een kindje te krijgen. Al kan de eerste luierperiode me dan wel weer gestolen worden.”

Bron: Grazia | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook