Win actie: Anna + Nina kimono badjas

Dit wil je hebben!
Win actie: Anna + Nina kimono badjas

- Deze winactie is gesloten - 

De collectie van Anna + Nina is keer op keer geïnspireerd op hun reizen naar exotische plaatsen zoals Thailand, Bali en India. Altijd een feestje als je iets van hen hebt aangeschaft. Enne, wij hebben leuk nieuws. We mogen namelijk 3x deze prachtige kimono badjas weggeven. 

Kimono 

"Dompel jezelf onder in het nomadische woestijnleven, binnen de luxe van je eigen huis. Zink weg in een stapel geborduurde kussens, terwijl je geniet van het gevoel van een prachtige kimono om je lijf. Deze kimono is geborduurd met de woorden 'The Sun Will Come Up." 

Anna + Nina 

De twee meiden hebben een liefde voor geschiedenis, films, kunst en natuur en met deze kennis proberen ze out of the box ontwerpen te creëren. Ook vinden ze het belangrijk dat al hun items van goede kwaliteit zijn. "We proberen onze juwelen en huisontwerpen die je-ne-sais-quoi kwaliteit te geven die zo moeilijk te vinden is", aldus de oprichters Anna de Lanoy Meijer en Nina Poot

Winnen? 

Wil jij deze prachtige kimono badjas t.w.v. €79,95 winnen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje en wie weet heb jij straks prijs. Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt tot 31 juli. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. 

- Deze winactie is gesloten - 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e5189cc49969', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });