Zien: eerste beelden nieuwe Penoza-film

Spannend.
Zien: eerste beelden nieuwe Penoza-film

Finally! Na lang wachten komt de vijfdelige serie Penoza eindelijk met een bioscoopfilm. In de uitzending van RTL Boulevard werden de eerste beelden onthuld.

Verhaal

Lees ook: Waarom je tijdens het Netflixen niet op je buik moet liggen

In de eerste beelden zien we hoofdrolspeelster Carmen van Walraven. De drugskoningin wordt alweer ontmaskerd, nadat ze een lange tijd ondergedoken zat in Canada. Ze vlucht vervolgens naar Nederland, maar ook hier gaat van alles mis. Er zijn namelijk nog genoeg mensen die een appeltje te schillen hebben met de dame.

Plezier

Voor de Penoza-fans is dit goed nieuws, maar ook voor mensen die de serie nog nooit gekeken hebben is de film aan te raden. ''Voor de trouwe fans wordt het een feest van herkenning, op heel veel fronten. Maar ook mensen die de serie niet kennen, kunnen plezier aan de film beleven'', aldus regisseur en schrijver Diederik van Rooijen.

Bekijk hieronder de eerste beelden.

Bron: Grazia | Beeld: YouTube, Penoza 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5ece5bf3d3d45', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });