Nederland staat op tegen kanker: 'samen maken we een vuist'

Ook jij kunt meedoen.

Nederland staat op tegen kanker: 'samen maken we een vuist'

Op woensdagavond 15 mei staat Nederland in de binnenstad van Den Bosch op tegen kanker met een menselijk lint. Waarschijnlijk is het je vorige week niet ontgaan, maar presentatrice Nicolette Kluijver is aanvoerder van de actie en zij zal als eerste in het menselijk lint plaatsnemen. Ook jij kan mee doen.

Nederland staat op tegen kanker

Lees ook: Vrouw waarschuwt voor dít onbekende symptoom van borstkanker

Honderden mensen staan woensdagavond, 15 mei, op tegen kanker. Dat doen ze door in de binnenstad van Den Bosch te gaan staan en een prachtige foto vast te houden en de dierbare(n) te eren. 

De grote live tv-show ‘Nederland staat op tegen kanker’ is opgezet door de KWF Kankerbestrijding en de AVROTROS. Naast Nicolette Kluijver, zullen ook Henry Schut, Dennis Weening én Albert Verlinde aanwezig zijn. Zij hebben net als alle anderen een eigen motivatie om dit te doen.

Aanmelden

Ook jij kan onderdeel uitmaken van het bijzondere lint. Het is van jong tot oud en als deelnemer betaal je €10 inschrijfgeld. Laat je sponsoren door vrienden en familie, om zo geld op te halen voor het kankeronderzoek. Je kunt je hier inschrijven.

De tv-show ‘Nederland staat op tegen kanker’ wordt gepresenteerd door Frits Sissing en wordt op woensdag 15 mei vanaf 20:30 uitgezonden op NPO 1. 

Beeld: BSR