Schrijf je nu in voor de ASN Bank Wereldprijs en geef je start-up een vliegende start

Ben jij een business babe in hart en nieren?

Lees ook

Ben jij een business babe in hart en nieren? Maar kan je nog even dat ene duwtje in de rug gebruiken? Meld je slimme idee voor een betere wereld dan aan voor de ASN Bank Wereldprijs en geef het een vliegende start! 

Start-up

De ASN Bank Wereldprijs is de grootste wedstrijd voor Nederlandse start-ups met een slim idee voor een betere wereld. Daarnaast helpt de bank mee om duurzame ideeën te realiseren! “Met de ASN Bank Wereldprijs stimuleert onze bank duurzaam ondernemerstalent. We kijken dan ook erg uit naar een nieuwe editie met indrukwekkende, innovatieve ideeën voor een betere wereld”, vertelt Arie Koornneef, directeur ASN Bank

Training en coaching

Meedoen? Start-ups en ondernemers kunnen zich aanmelden in drie verschillende categorieën: Natuur & Milieu, Klimaatbescherming en Mens & Samenleving. De zes finalisten maken uiteindelijk kans op een geldprijs tussen 8.000 en 20.000 euro. Alleen al dit steuntje in de rug maakt het absoluut de moeite waard als ondernemer om mee te doen. Maar, it’s not all about the money. De start-ups worden in het hele traject geholpen met training, coaching en publiciteit.

Vakjury

Zes ondernemers gaan door naar de finale op woensdag 14 november in de Kunsthal, Rotterdam. De vakjury – met onder meer Faiza Oulahsen van Greenpeace, duurzame-lifestyle-expert en ondernemer Marieke Eyskoot en oud-finalist Jasper Gabrielse van Seepje – kiest één winnaar per categorie. Onder de drie themawinnaars verdeelt de jury 40.000 euro. Daarnaast maken alle finalisten kans op de publieksprijs.

Schrijf je in! 

Meer te weten komen óf je meteen inschrijven voor dit geweldige initiatief. Dat kan hier. Let wel: inschrijvingen sluiten 19 september.

 

Laatste nieuws

Zie ook