Wil je hebben: de OnePlus6 Silk White limited edition smartphone (WINACTIE GESLOTEN)

Deelnemen is makkelijk!

Lees ook

Trek je deze zomer de wijde wereld in en wil je elke herinnering voor altijd vastleggen? Wij komen net op tijd met deze mooie winactie dus. Marie Claire geeft één OnePlus 6 smartphone weg t.w.v. €569. Lees onderaan wat je moet doen om kans te maken, deelnemen is makkelijk!

OnePlus 6 Silk White

 

Adembenemende beelden
Wat je écht moet weten over deze telefoon? De OnePlus 6 levert beelden die jij niet op je Instagram-stories, maar op je Instagram-feed wil plaatsen. En dat wil wat zeggen. Verwacht haarscherpe beelden, een ‘Slow Motion’-mode voor gedetailleerde HD videos en door het gebruik van AI is de camera aan de voorkant in staat om een scherptediepte effect aan selfies te geven. Geen wonder dat de telefoon in minder dan een maand al een miljoen keer over de toonbank is gegaan. 

Pijlsnel
Het is de eerste OnePlus smartphone met een volledig glazen design en daarmee het meest geavanceerde model tot nu toe. Zoals jezelf al vaker gemerkt hebt gaan ‘snelheid’ en ‘mobiel’ niet samen in één zin. Dit is bij deze nieuwkomer van OnePlus gelukkig anders. Deze switcht makkelijk tussen openstaande apps zonder enige vertraging; hiermee kun je multitasken als geen ander. Gelukkig kunnen wij vrouwen dat nogal goed. 

Nog een uitermate luxueuze feature is de batterij die slechts een half uur oplaadtijd heeft en genoeg batterijniveau levert voor de hele dag. Voor de limited edition Silk White is een ‘pearl powder’ gebruikt voor een licht glinsterend effect. Very classy! 

De OnePlus 6 heeft daarnaast nog veel meer high tech-geheimen. Wil je alle details van de OnePlus 6 weten, klik hier

Wat te doen?
Wil jij kans maken om de OnePlus 6 Silk White (8GB RAM – 128GB) t.w.v. €569 te winnen? Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en onderaan het bericht te reageren waarom je de smartphone wil winnen.

Voorwaarden
De actie loopt tot en met 22 juni 2018. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend. Winnaars ontvangen een persoonlijk bericht via Facebook.

Beeld: OnePlus

Laatste nieuws

Zie ook