Rihanna’s lingerielijn Savage x Fenty komt eraan en daar gaat onze huur

Wij kunnen niet wachten.

Lees ook

Rihanna (30) is een bezige bij, wij kunnen het eigenlijk allemaal niet meer bijhouden. De zangeres heeft inmiddels naast haar muziek haar eigen make-up lijn (Fenty Beauty), kledinglijn (Fenty by Rihanna en Fenty x Puma) en nu komt er nog een project bij: een lingerielijn. Eigenlijk was het gewoon afwachten tot RiRi deze stap zou zetten. Haar sex-appeal is duidelijk aanwezig in haar zelfvertrouwen en haar persoonlijke stijl.

Savage
De zangeres plaatste op Instagram teasers van haar gloednieuwe lijn, Savage x Fenty. Er zijn nog geen beelden van de collectie buiten de wazige beelden op de Instagram-pagina. Het enige wat je nu zou kunnen doen is jezelf toevoegen aan de mailinglijst en wachten op updates. RiRi pakt dit project aan à la de mysterieuze stijl die we van haar zijn gewend. Op de website is een countdown te zien: over precies 15 dagen wordt de lijn gelanceerd.

Reacties
Fans zijn in elk geval helemaal blij. Op Instagram zijn de leuke reacties te vinden. “Savage! Ik kan niet wachten. Ik weet gewoon dat je iets gaat creëeren wat iedereen past”, “De wereld is in rep en roer – ze heeft Fenty muziek, Fenty make-up, Fenty kleding en nu ook Fenty lingerie” en “My body is ready. Portemonnee niet zo, maar Fenty is Fenty! Ik ben zo enthousiast!”
 

Lees ook: Rihanna compleet onherkenbaar op Coachella

Bron: Marie Claire UK l Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook