Laat je portretteren door topfotografen tijdens Unseen 2017

Deze kans kun je niet laten schieten!

Lees ook

Deze kans komt waarschijnlijk niet elke dag voorbij. Op de zesde editie van Unseen 2017, hét fotografiefestival in Amsterdam, komt modeontwerper Zoe Karssen met het prachtige project Analogue (Back) In Fashion, waar je een analoog portret kunt laten schieten door Nederlandse topfotografen Paul Bellaart en Sophie van der Perre.

Zesde editie
Tijdens het driedaagse festival kun je in Amsterdam op ongeveer 40 locaties fotografie uit verschillende internationale galleries bewonderen. In het hart van het festival, in de Westergasfabriek, zal ontwerper Zoe Karssen samen met fotografen Bellaart en Van der Perre analoge fotografie weer op de kaart zetten.

Analoge fotografie
Het doel: de analoge fotografie iets meer aandacht en liefde geven. Het speciale project bij Unseen benadrukt het gebruik van analoge fotografie in de mode-industrie. Het vormt altijd een groot contrast met de veelgebruikte digitale fotografie. Door dit project zal deze soort fotografie weer wat meer waardering en bekendheid krijgen. “Ik werk met de beste fotografen en doe mijn best om beelden te creëren die bepaalde emoties oproepen bij mensen. Dat doet fotografie met mij. Vanaf het moment dat ik het werk van Paul Bellaart zag stond ik te popelen om met hem samen te werken”, vertelt Karssen.

Casting call
Op 23 september kun je een portret laten maken door Paul Bellaart en wie weet hangt straks jouw foto in de expositieruimte. 

Van vrijdag 22 t.e.m. 24 september 2017 is Amsterdam de place to be voor fotografiefanaten die ook werken kunnen aankopen. Bekijk hier het programma!

Lees ook: Dit is de accessoire trend voor het najaar volgens fashion director Cara 

Bron en beeld: Unseen 

 

 

Laatste nieuws

Zie ook