Win! 3×2 kaarten voor het eerste International Young Patrons Circle Gala

Altijd al in black-tie op de rode loper van Nationale Opera & Ballet willen staan? Dít is je kans.

Lees ook

Je kunt niet meer meedoen aan deze winactie.

De Nationale Opera & Ballet organiseert zaterdag 10 juni het eerste International Young Patrons Circle Gala aan de Amstel in Amsterdam. Hier zullen honderden jongeren bij elkaar komen op de rode loper en jij kunt daarbij zijn. Best of all: Marie Claire mag 3×2 kaarten weggeven!

In black-tie een exclusieve opera- én balletvoorstelling bijwonen en na afloop een fijn feestje meemaken in de foyer van Nationale Opera & Ballet? Met het International Young Patrons Circle Gala wordt dat een feit. Bijzonder, want tijdens deze festiviteit wordt voor het eerst het podium van het Nationale Opera & Ballet gedeeld door opera en ballet – onder leiding van operaregisseur Floris Visser.

Wat voor optredens je zoal kunt verwachten? Igone de Jongh en Marijn Rademaker dansen samen Sarcasmen van Hans van Manen, en Het Nationale Ballet danst Moving Rooms van Krzysztof Pastor en de acte met de witte zwaan uit Het Zwanenmeer. Daarnaast zal het Koor van de Nationele Opera delen uit de opera’s Die Zauberflöte, Jewgeni Onjegin en La traviata zingen. Dit alles gaat gepaard met een culinaire belevenis, verzorgd door de exclusieve restaurants Taiko, Bluespoon, Librije’s Zusje (Michelin **) en &Samhoud places (Michelin **). Na afloop is er een party in de foyer met DJ Joost van Bellen en Girls Love DJs.

Hieronder lees je hoe je mee kunt doen aan deze actie. Niet gewonnen, niet getreurd: vanaf 50 euro kun jij erbij zijn door via deze link kaarten te kopen.

Meedoen?

Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur dan gewoon even een privéberichtje via Facebook met daarin je e-mailadres. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 8 juni 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Laatste nieuws

Zie ook