Deze sterrenbeelden zijn de beste liefdesmatches

Zijn jullie (letterlijk) een match made in heaven?

Deze sterrenbeelden zijn de beste liefdesmatches

Ben jij al een tijdje samen met je grote liefde, maar heb je ergens nog twijfels of jullie wel voor elkaar bestemd zijn? Of ben je met iemand aan het daten, maar wil je graag weten of jullie wel echt een match zijn? Dan bieden de sterren misschien wel uitkomst. Naar het schijnt kun je aan je sterrenbeeld namelijk zien of jullie (letterlijk) een match made in heaven zijn. Lees snel verder!

1/ Ram en Waterman

Er is nooit een saai moment tussen de Ram en de Waterman. Dat zorgt ervoor dat jullie relatie altijd spannend is. Beide sterrenbeelden zijn erg avontuurlijk, dus jullie zijn altijd wel in voor een nieuw avontuur, zowel binnen als buiten de slaapkamer. Jullie vinden het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en maken er altijd een feestje van samen. Waar andere koppels misschien op elkaar uitgekeken raken, zijn jullie juist erg sterk samen en vinden jullie het fantastisch om samen te zijn. Toch beseffen jullie je dat het belangrijk is om ook met je eigen vrienden om te gaan en een eigen leven op te bouwen. 

2/ Stier en Kreeft 

Jullie begrijpen elkaar. Jullie kunnen goed samenwerken omdat jullie zowel fysiek als emotioneel een ijzersterke band hebben. Daarnaast hebben jullie veel respect voor elkaar, omdat jullie beiden veel te bieden hebben. Jullie vinden het totaal niet moeilijk om elkaar te complimenteren. Een echt power couple, dus. 

3/ Tweelingen en Waterman 

Jullie hebben een gekke emotionele en mentale connectie met elkaar. Jullie begrijpen elkaar volkomen, alsof jullie elkaar al jaren kennen, ook al is dat niet het geval. Jullie zijn heel creatief en hebben veel ideeën, waardoor jullie elkaar continu uitdagen voor nieuwe avonturen. Jullie houden ervan om zo veel mogelijk tijd met elkaar door te brengen, maar houden er ook van om onafhankelijk van elkaar te kunnen zijn. Maar dit doet jullie relatie alleen maar goed. 

4/ Kreeft en Vissen 

Deze twee watersterrenbeelden hebben instinctief een enorme kosmische band met elkaar. Jullie weten van elkaar wat jullie fijn vinden en wat niet. Dat zorgt ervoor dat jullie band ijzersterk is. De Vissen houdt ervan om contacten te leggen met anderen, terwijl de Kreeft dat minder heeft. Bij elkaar houden jullie balans. 

5/ Leeuw en Boogschutter 

Er is waanzinnig veel passie tussen jullie twee. Jullie houden van het leven en van elkaar. Jullie zijn beiden gepassioneerd over alles wat het leven te bieden heeft en doen er alles aan om een doel of een droom te behalen. Jullie zijn zo'n leuk stel dat iedereen graag bij jullie in de buurt wil zijn. 

6/ Maagd en Stier 

Jullie relatie is cool, rustig en bedaard. Jullie zijn eerlijk naar elkaar toe, wat jullie ontzettend close met elkaar maakt, vooral in een lange relatie. Jullie hebben bijna hetzelfde karakter en begrijpen elkaar volkomen.  

7/ Weegschaal en Tweelingen 

Jullie relatie heeft alles te danken aan jullie sterke, intellectuele band. Bij jullie gaat alles om het innerlijk. Jullie vinden elkaar interessant en sexy en leren nog iedere dag veel van elkaar. Jullie snappen de liefde, waardoor het werkt tussen jullie.

8/ Schorpioen en Kreeft 

Soms werkt het niet tussen twee enorm gepassioneerde mensen. Toch kan het ook een perfecte match zijn. Bij jullie is er veel emotie in het spel, waardoor jullie naar elkaar toe kunnen groeien, maar wat ook een groot struikelblok kan zijn.

9/ Boogschutter en Ram 

Jullie zijn beiden erg vurig, dus aan passie geen gebrek bij jullie. Jullie hebben een enorme energie, waardoor er continu iets opbloeit tussen jullie. Jullie kunnen elkaars enthousiasme wel waarderen.

10/ Steenbok en Stier

Dit koppel heeft een grotere chemie dan bijna alle andere koppels volgens de astrologie. Jullie hebben een eindeloze adoratie voor elkaar. Echte lovebirds! 

Wat je volgens je sterrenbeeld wilt tussen de lakens >

Bron: Happy in Shape, Self Magazine | Beeld: iStock