Dit is de allermooiste villa van Dubai

Slapen op mooie plekjes doen we maar ál te graag. En hoewel we al veel hebben gezien overtreft het volgende optrekje werkelijk ALLES.

Lees ook

Even wegdromen.

Slapen op bizar mooie plekken? Graag! En hoewel we al veel hebben gezien, overtreft dit optrekje in Dubai werkelijk ALLES. Deze spectaculaire drijvende villa, The Floating Seahorse, heeft maar liefs drie etages en een wel HEEL bijzondere master bedroom. Die bevindt zich namelijk onder water! Je slaapt dus letterlijk tussen de vissen en met uitzicht op het koraal. En badderen, dat doe je ook onder de zeespiegel, want je badkuip kijkt ook uit op de onderwaterwereld.

floating-seahorse-yacht-dubai-designboom01-818x463 floating-seahorse-yacht-dubai-designboom06 floating-seahorse-yacht-dubai-designboom07

Er is een luxueus terras, voor als je niet de hele dag ónder de zeespiegel wilt vertoeven én er is ook nog een jacuzzi op de bovenste etage, waar je in kunt dobberen als de zon ondergaat. Het stulpje is alleen te bereiken per boot.

Het project zal naar alle waarschijnlijkheid eind 2016 afgerond zijn. Hoe diep je in de buidel moet tasten voor een nachtje in deze waanzinnige villa is nog niet duidelijk. Wij zetten ‘m in ieder geval alvast op de bucketlist.

Dit is de mooiste trouwlocatie óóit >>

Laatste nieuws

Zie ook