Annic van Wonderen lanceert eigen boek

Annic van Wonderen lanceert op 8 december haar boek 'Masterclass Ondernemen'.

Annic van Wonderen lanceert eigen boek

Als er iemand iets van ondernemen af weet is het Annic van Wonderen wel. Zij richtte vier jaar geleden I Love Fashion News op, inmiddels één van de grootste modesites van Nederland. Voor iedereen die graag in haar voetsporen treedt is er nu goed nieuws: in haar eerste boek Masterclass Ondernemen legt ze je haarfijn uit hoe ze dat voor elkaar kreeg.

In Masterclass Ondernemen vertelt Annic van Wonderen over alles wat met ondernemen te maken heeft. Met haar motto ‘durven – doen – doorzetten’ probeert ze ondernemers in spe te inspireren hun doelen te bereiken.

Focus

De powervrouw onthulde al eerder een aantal van haar businessgeheimen aan Marie Claire. De belangrijkste les die zij leerde over het ondernemerschap? “Focus. Doe niet alles tegelijk, want als ondernemer kan eigenlijk alles omdat niemand je tegenhoudt, maar dat kan ook een valkuil zijn. Zorg dat het belangrijkste onderdeel van je bedrijf goed loopt, voordat je een volgend plan gaat uitwerken.”Ook gaf Annic toe dat ondernemen hard werken is: “Ik heb jarenlang zeven dagen per week gewerkt, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat”.

Lees het complete interview met Annic van Wonderen hier.

Het boek Masterclass Ondernemen wordt op 8 december gelanceerd.