Anouk Yve: spoedcursus zo creëer je een eigen stijl

Als founder van het bloggerscollectief creatorsofdesire.com krijg ik dagelijks tientallen mailtjes van vrouwen die me om stijladvies vragen.

Lees ook

Als founder van het bloggerscollectief creatorsofdesire.com krijg ik dagelijks tientallen mailtjes van vrouwen die me om stijladvies vragen.

Niet dat ik mezelf nou zo’n geweldige stijlexpert vind, maar mijn antwoord is steevast: kies wat goed bij je past en bouw dat uit tot je eigen stijl. Dat klinkt nogal cryptisch, want wat is goed en wat is een eigen stijl?

Wel nu, laat me het uit de doeken doen. Waar het feitelijk op neerkomt is dat je je goed moet voelen bij wat je draagt en dat wat je draagt zou een weerspiegeling moeten zijn van hoe je jezelf het liefste ziet. Vrij simpel.

Vertaald naar de praktijk met mij als voorbeeld:
Ik kies vaak voor een goede blazer of statement top om mijn zakelijke kant te benadrukken, maar combineer dat wel met een speels accent. Dat kan een bijzondere blouse, een print of een accessoire zijn. Zo koos ik deze outfit (boven), waarbij mijn blazer net een andere uitvoering heeft dan je zou verwachten. Business meets pleasure, precies zoals ik het liefste door het leven ga.

Kies voor iets unieks, want uniek dat ben je zeker!

Dit draag ik:
Blazer – Josep
Broek – Zara
Shirt – van mijn vriend
Laarsjes – Uterque
Notebook – Sostrene Grene

Anouk Yve blogplatformWil je weten wat ik nog meer in Engeland meemaak? Lees dan mijn blog van vorige week, waar ik jullie mijn tv-serie top 9 vertel. Check daarnaast ook mijn blog over Norwich, dé plek voor antiek en vintage liefhebbers.

Laatste nieuws

Zie ook