Anouk Yve lanceert YouTube-talkshow 'Vrouwendingen'

Maandenlang waren we er in het geniep mee bezig. In 'Vrouwendingen' vertellen drie jonge vrouwen (succesvolle modebloggers bovendien) vol passie ove

Anouk Yve lanceert YouTube-talkshow 'Vrouwendingen'

Maandenlang waren we er in het geniep mee bezig. Een eigen YouTube-talkshow, onder de naam 'Vrouwendingen'. Een soort van Sex and the City meets Catherine Keyl, maar dan leuker (grapje hoor, ik weet ook wel dat ik bij lange na niet kan tippen aan Carrie). Vandaag gaat het kanaal live en geloof me, dat is best spannend.

In 'Vrouwendingen' vertellen drie jonge vrouwen (succesvolle modebloggers bovendien) vol passie over mode, carrièrekeuzes, beauty én lifestyle, met mij als een soort van host.

Toen de eerste edits klaar waren kwam onze YouTube producent Jonatan van Mediakraft Networks naar me toe: ‘Ehm, waar je nog wel even op moet letten is je "oow’’'. ‘Mijn wattes?’, vraag ik verbaasd. ‘Je Groningse accent weet je wel’, antwoordt Jonatan enigszins beschaamd. Ik kijk hem aan terwijl ik op mijn lip bijt. ‘Luister Jonatan,’ zeg ik vastberaden, ‘hoe makkelijk het is om op mijn blog een puistje weg te fotoshoppen, hoe echt ik wil zijn in onze talkshow. Ik ga mijn afkomst niet verloochenen, dit is wie ik ben. Bovendien, ze zeggen dat de nummer één succesfactor op YouTube authenticiteit is. Nou, dan heb ik al een streepje voor!’ Jonatan kijkt me aan en klopt me op mijn schouder. 'Jullie komen er wel.'

Vrouwendingen zendt iedere maandag om 16.00 uur uit. De eerste aflevering staat inmiddels online en gaat over de app Instagram. Hoe krijg je meer volgers en welke apps gebruiken wij eigenlijk om foto’s te bewerken? Bekijk het in de video hieronder.

Vergeet ook niet te abonneren op ons YouTube-kanaal.

Lees ook: Zo ben jij modebloggers te slim af >