Victoria Beckham vreesde voor huwelijk

En dit is waarom...

Lees ook

Victoria en David Beckham vierden in juli dat ze alweer twintig jaar getrouwd zijn. De modeontwerpster en oud-voetballer gingen daarom samen naar Italië, maar Victoria zag daar van tevoren wel een beetje tegenop. 

Angst

“Ik zei tegen David: god, wat hebben we tegen elkaar te zeggen als we alleen met z’n tweetjes zijn “, zei Posh Spice in Telegraph Magazine. Haar zorgen bleken onterecht, want ook zonder de 20-jarige Brooklyn, de 17-jarige Romeo, de 14-jarige Cruz en de 8-jarige Harper had het Britse koppel het prima naar de zin.

“We kletsen en lachten de hele tijd en niet eens over de kinderen of over ons werk”, blikte de 45-jarige Victoria terug. “Wat een opluchting: we zijn oké, ook als ze allemaal uit huis zijn.” Ze was een tijdje bang dat alleen de kinderen haar en David bonden, maar zonder de kids is er gelukkig nog steeds genoeg liefde en gespreksstof. 

Lees ook: Zo heb je Victoria Beckham nog nooit gezien

Opvoeding

De opvoeding van hun kinderen nemen de Beckhams enorm serieus. Voor David is het vooral belangrijk dat hun kids, ondanks hun rijkdom en beroemde ouders, met beide benen op de grond blijven staan. “We willen dat onze opvoeding zoveel mogelijk lijkt op de manier waarop wij zelf zijn opgevoed”, vertelde hij. “Hun opvoeding is erg anders dan die van mij en mede daarom is er altijd een angst. Al vanaf de eerste dag dat je een kind hebt, maak je je altijd zorgen. Het is het mooiste ding in het leven om kinderen op de wereld te zetten, maar je moet ze altijd blijven beschermen. Ze zijn erg bevoorrecht en hebben een geweldig leven en ik wil dat beschermen en ze beschermen voor alles dat er buiten het gezin gebeurt.”

Bron: Panorama | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook

Ryan Gosling

Ryan Gosling doet boekje open over zijn twee dochters en het vaderschap

De acteur en zijn partner Eva Mendes hebben twee dochters; de 7-jarige Esmeralda en de 5-jarige Amada.
Rosie HW

Rosie Huntington-Whiteley deelt uniek kiekje van zoon Jack

Ook showt Rosie, die samen met haar verloofde Jason Statham een tweede kindje verwacht, haar groeiende babybump.
Dakota Johnson

Dakota Johnson vertelt voor het eerst in lange tijd meer over relatie met Chris...

Normaal gesproken is de actrice erg gereserveerd wanneer het over haar privéleven gaat.