Deze jas belooft dit najaar een dikke hit te worden

Enne, wij + menig influencer is fan!

Op dit moment doet de preppy kledingstijl het enorm goed. Denk aan pastelkleurige polo's, getailleerde blazers, tennisrokjes en gebreide truien. Maar de nieuwste jassen trend is alles behalve klassiek. De herfstjas die je aankomend najaar in je garderobe wilt hebben? De sportieve varsity jackets!

Trending

Zowel Pinterest als Lyst zien een stijging in de zoekopdrachten naar deze specifieke jas. Een paar jaar geleden maakte we al kennis met de baseball jackets. Enne, in 2021 mogen ze ook oversized en vintage zijn. Of je 'm nu nieuw koopt in de winkel of er eentje uit de jaren '80 op de kop tikt, met dit item ben je sowieso on trend dit najaar.

Mix ’n match

Je najaarscollectie is niet compleet zonder een varsity jacket in je kast. Ook menig influencer is het daarmee eens, zo spotten we de jas al bij Emili Sindlev en Lizzy van der Ligt. Nog niet overtuigd? Scroll dan naar beneden hoe je het item combineert. Wij zijn in ieder geval fan!

De jas zorgt ervoor dat je outfit net iets sportiever wordt. Combineer met een paar stoere boots, sneakers of ga juist zoals Karoline Dall voor hakken. Mix, match of maak een combi. De baseball jacket belooft dit najaar hot and happening te worden!

Bron: PureWow | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws