Say what?! Blijkbaar scheer je je benen al heel je leven verkeerd

Wow, mind blown!

Lees ook

TikTok, je bent fan of geen fan van het sociale media platform. Maarre, we kunnen het er allemaal over eens zijn dat je binnen mum van tijd nieuwe dingen kunt leren via dit kanaal. Zo ook als het aankomt op beautyhacks, want blijkbaar scheren we onze benen al heel ons leven verkeerd. Althans, als we een TikTok-gebruiker mogen geloven. We leggen het je in dit artikel uit.

Benen scheren

Benen scheren is voor veel mensen een wekelijkse routine. Denk je ook dat je alle scheertrucjes inmiddels wel onder de knie hebt? Well, think again! Want TikTok-gebruiker Lauren Henderson, deelt nu een hack waarmee het scheren sneller én gemakkelijker gaat. Enne, deze truc helpt blijkbaar ook sneetjes en bultjes te voorkomen. Say what?!

Truc

Scheer jij ook altijd één strook, van beneden naar boven, om vervolgens weer onderaan aan een nieuwe strook te beginnen? Wij in ieder geval wel! Maar het trucje van de TikTok-gebruiker is supereenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het scheermes altijd in contact te houden met je been. Je scheert dus als het ware heen en weer over je been, zonder het scheermesje van je huid af te halen. Je tilt het scheermesje dus niet op, maar je beweegt het zachtjes op en neer! Klinkt misschien vreemd, maar het werkt echt.

Hieronder laat Lauren zien hoe het werkt. Worth the try, right?

@lalalalauren00

Who freaking knew? Cause I didn’t🤯 thank you girl on tiktok—I am forever changed! ##fy ##fyp ##foryou ##shavingtips ##shavinghack

♬ original sound – Lauren Henderson

Bron: PopSugar | Beeld: iStock | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook