Neutrals for fall: een klassiek kleurenpalet is deze herfst weer terug 

Met deze kleuren sla je de plank nooit mis in het najaar. 

Lees ook

Ondanks de komst van de herfst zijn kleurrijke handtassen dit seizoen hot and happening en gaan we dit najaar door met het dragen van opvallende kleurencombi's. Ben je niet zo'n fan van de kleurrijke outfits in de herfst? Don’t you worry, want ook het klassieke kleurenpallet is nog niet passé.

Classic color palette

Oktober is best wel een in between month. Met de zomerjas kom je op de meeste dagen niet meer weg – zeker niet in de ochtend –, maar met een toasty teddy coat maak je het veel te warm voor jezelf. Voor het kleurenensemble geldt momenteel een beetje hetzelfde. We zitten in between. Kleurrijk kan prima, maar ook het klassieke kleurenpalet is weer in trek.

Een wit, zwart of beige kleurenpalet is en blijft altijd stylish. Ga voor een monochroom look of do as Rosie Huntington-Whiteley does en combineer verschillende neutral tones. We zouden het model met gemak de ster van het klassieke palet kunnen noemen. Zo draagt ze year round de klassieke kleuren, maar ook andere influencers nemen meer bruin, wit en zwart op in hun herfstgaderobe.

Speel met texturen

Met accessoires kun je je outfit voorzien van wat meer levendigheid. En wees ook niet bang om met verschillende texturen te spelen om je outfit naar een hoger niveau te tillen.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook