Koppel gaat viraal op Instagram om uiterst stijlvolle én matching outfits

Iets voor jou en je partner?

Koppel gaat viraal op Instagram om uiterst stijlvolle én matching outfits

Partners in crime én partners in fashion. Nelson Tiberghien en Isabelle Chaput stelen de show op Instagram met hun matchende outfits.

De liefde

In 2013 leerden Nelson en Isabelle elkaar kennen aan Gobelins, School of Images, in Parijs, waar ze beiden fotografie studeerden. Hier plakten ze allebei nog een stage in New York aan vast. Ze werden niet alleen verliefd op de city that never sleeps, maar ook op elkaar. Sindsdien is hun liefde alleen nog maar gegroeid. Evenals hun Instagramvolgers.

Op hun Instagram-account Young Emperors heeft het stel momenteel 249.000 followers. Niet zo gek, want Nelson en Isabelle delen hierop de stijlvolste foto's van henzelf in matching outfits.

Geïnspireerd door Azië

Het Franse koppel laat zich inspireren door Azië. Daar is het niet ongewoon dat stellen hun outfits, tot op het laatste detail, op elkaar afstemmen. En dat is precies wat Isabelle en Nelson ook doen. "Ik was geobsedeerd door Zuid-Korea en Japan. Ik wist dat koppels hun outfits daar op elkaar afstemmen om hun liefde uit te drukken op een manier die niet fysiek hoeft te zijn", zo vertelde Isabelle daarover aan Document Journal.

Inmiddels draagt het stel al vijf jaar (!) lang dezelfde outfits en delen ze die sinds een paar jaar op social media. Benieuwd naar hun matchende outfits? Wij verzamelden een aantal looks.

Low key

Overigens pakt het koppel heus niet altijd uit met over the top outfits. Soms houden ook Isabelle en Nelson het simpel. Bijvoorbeeld met een denim + white tee-klassieker. Zo simpel kan het soms ook zijn!

Bron: Document Journal | Beeld: BrunoPress, Instagram Young Emperors

Fashion
  • Document Journal
  • BrunoPress, Instagram Young Emperors