Hebben: de Autumn Collection van Specsavers is fashionable én duurzaam

Fan van de minimalistische, Scandinavische lifestyle? Dan zijn dit de brillen voor jou.

De zoektocht naar de perfecte bril kan vrij lastig zijn. Te klein, te groot, te oubollig, te kleurrijk, noem het maar op. Look no further, want de Autumn Collection van Specsavers is hier. De Marie Claire-editors hebben hun oog laten vallen op de LUXe lijn, die niet alleen heel fashionable, maar ook nog eens duurzaam is.

Scandinavische lifestyle

Voor de LUXe lijn van de Autumn Collection heeft Specsavers zich laten inspireren door de Scandinavische lifestyle. Minimalisme, klassieke frames en een focus op duurzaamheid staan centraal in de herfstcollectie. De 24 monturen sluiten daarmee perfect aan bij de laatste eyewear trends. Denk bijvoorbeeld aan kleuren die geïnspireerd zijn op de natuur, helder acetaat, minimalistisch metaal en oversized frames.

De grootste inspiratiebron voor de LUXe lijn? Moeder Natuur. De monturen zijn ontworpen met het veelzijdige kleurenpalet van de natuur. Van de prachtig witte schuimkoppen van de zee tot de donkere aardse kleuren van het bos. Die liefde en dat respect voor de natuur zien we ook terug in de namen van de monturen. Zo dragen de brillen prachtige namen als Seaweed, Sunlight en Seafoam.

Duurzaam

De liefde voor de natuur is niet alleen terug te zien in de kleuren en de namen van de monturen, maar ook in de materialen die gebruikt zijn. De 24 monturen zijn namelijk gemaakt van bio-based acetaat. Dit is een cellulose acetaat, gemaakt van hernieuwbare bronnen zoals houtpulp, en gemengd met een plantaardige, plastificerende oplossing. Daarmee is de LUXe lijn van Specsavers niet alleen uitermate geschikt om je outfit mee af te maken, maar is het ook nog eens een milieuvriendelijkere keuze. Met een van de 24 monturen maak je sowieso een statement, anywhere you go.

Benieuwd geworden? Snappen we. Om het kiezen íets makkelijker te maken, delen wij onze favorieten van de LUXe lijn hieronder. Welk montuur is jouw favourite? Je scoort de stunning brillen in de winkels van Specsavers en online.

Beeld: Specsavers

Laatste nieuws