Met deze highlight-hack kun je je gezicht optisch een facelift geven

TikTok laat ons zien hoe.

TikTok

TikTok heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot het medium waar je terecht kunt voor allerlei filmpjes. Van grappig tot informatief, en alles wat daar tussenin zit. Zo zien we nu dat je door middel van micro-highlighten je gezicht optisch een facelift kunt geven.

Facelift

Een kleine hoeveelheid highlighter op je cupid's bow, jukbeenderen en aan de binnenkant van je oog doet wonderen. Je gezicht lijkt hierdoor frisser en glowy. Toch bewijst TikTokker Beauty Lana dat je door middel van micro-highlighting nog meer verschil maakt.

Lana tekent met een highlighter vier lichte lijnen op haar gezicht. Al deze lijnen worden omhooggetrokken, waardoor je gezicht een lift krijgt. Het resultaat: een strakker en jeugdiger gezicht.

@beauty_lana_

Восходящие линии 🔥##макияж ##этичноэстетично ##бьютидожути

♬ оригинальный звук - Александр Исаков

Het werkt echt

Het duurt vervolgens niet lang tot het filmpje van Lana heel TikTok overgaat. Zo zien we andere TikTokkers de trend van Lana uitproberen – met écht prachtige eindresultaten.

@kkrystalmarie

Did this lift my face or is it just me? 😵‍💫

♬ original sound - Krystal

Belangrijk detail

In bovenstaande video zien we duidelijk dat het gebruik van een smalle highlighter echt verschil kan maken. Let er echter wel op dat je de lijntjes op je gezicht goed blendt, dit kan je met een blending- of foundationkwast het beste aanpakken.

Daarnaast laten TikTokkers weten dat je voor het beste resultaat een highlighter moet gebruiken die niet té shiny is. Een oogpotlood in een zachtroze of beige kleur kan het klusje ook prima klaren. Wij gaan het proberen!

Beauty
  • Grazia
  • BrunoPress
  • TikTok