Back to basic: deze trends gaan we aankomende herfst veel zien

En de kans is groot dat je de meeste items al in je garderobe hebt hangen!

We genieten nu nog volop van de zomer en de bijbehorende summer breaks. En hoewel het nu nog ver weg lijkt, halen we binnen mum van tijd onze warmere jassen weer tevoorschijn om ons klaar te maken voor de koudere seizoenen van het jaar. Benieuwd welke mode daarbij hoort? Naar verwachting gaan we de volgende trends dan veel zien.

Rustigere mode

Deze zomer zien we veel opvallende trends. Denk aan fuchsiakleurige items, opvallende 70’s trends en franjes. Maar het lijkt erop dat we ook snakken naar subtielere mode. Zo hebben we onder andere behoefte aan rustigere kleuren op onze nagels, in plaats van kleurrijke kunstwerkjes. En ook wat trends betreft, maken we ons langzaam op voor minder uitgesproken items – niet te verwarren met saaie items. De herfst lijkt namelijk hét seizoen van de basics te worden. Benieuwd welke staples je aankomend seizoen veel gaat dragen? Wij sommen ze voor je op.

Witte tanktops

Oké, de witte tank is ook een classic in de zomer, maar we gaan er komend seizoen nog geen afscheid van nemen. De tops zijn perfect voor de warmere herfstdag, maar we gaan het in de herfst ook dragen in combinatie met andere laagjes, onder een blazer of een oxford blouse, bijvoorbeeld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Skye (@_jessicaskye)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

The Little Black Dress

De kracht van een Little Black Dress mag nooit onderschat worden – en dat zouden we ook niet durven. De jurk heeft altijd al enorm veelzijdige reputatie gehad, waardoor het ook niet gek is dat-ie weer in trek is. Je kunt ‘m zien als een wit canvas (maar dan in het zwart, dus), want je kunt er alle kanten mee op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eniswardrobe (Eni) (@eniswardrobe)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JEANNINE 🤍 (@jeannine.roxas)

Zwarte broeken

Zwarte broeken alleen voor formele gelegenheden? Not this fall. Natuurlijk kun je de broek nog steeds dragen met een blazer in een matchende kleur, maar ook een minder formele look kun je met een zwarte broek bereiken. Bijvoorbeeld door het te dragen met een plain zwart t-shirt.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Débora Rosa (@deborabrosa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gosia Boy (@gosiaboy)

Andere trends

Naast bovenstaande items, gaan we in de herfst ook weer veel blazers zien. Geen verrassing, aangezien dit item nooit uit de mode is geweest. Ideaal, want als je ook maar een beetje twijfel hebt over een outfit, weet je dat een klassieke blazer the way to go is. Daarnaast gaan we ook een bepaalde accessoire meer zien: de top-handle bag. Geen cross body exemplaren, maar simpelweg een handtas die je met je meeneemt door ‘m vast te houden aan het handvat.

Bron: InStyle | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws