Katy Perry en Miranda Kerr samen op de blauwe loper

De grote afwezige? Orlando Bloom.

Samen met de ex van je geliefde naar een gala gaan? Katy Perry en Miranda Kerr verbaasden vriend en vijand toen ze afgelopen weekend samen op een gala in Los Angeles werden gespot. En de twee leken het goed naar hun zin te hebben!

G’DAY USA Arts Gala

Op zaterdagavond was het weer tijd voor glitter en glamour, tijdens de G’DAY USA Arts Gala. De rode blauwe loper stond vol met sterren als acteur Ben Lawson, actrice Danielle Macdonald en zangeres Katy Perry. Aan haar arm sierde alleen niet haar verloofde Orlando Bloom, maar zijn ex-vrouw Miranda Kerr. Het voormalige Victoria Secret-model kwam samen met haar man, Evan Spiegel, en Katy.

Katy droeg voor de gelegenheid een metallic look, die bestond uit een crop top en bijpassende rok. En Miranda koos voor classy, met een witte strapless Zimmerman-jurk. De twee zagen er niet alleen fabulous uit, ook waren ze zeer over elkaar te spreken.

Katy Perry Miranda Kerr
Beeld: Brunopress

Modderworstelen

Als Miranda een award krijgt, vertelt Katy zelfs wat lovende woorden over haar: “Sommigen van jullie zijn misschien in de war over waarom ik Miranda voorstel. Dat past niet in het verouderde verhaal van ex-vrouwen en nieuwe vrouwen. En ja, het is waar, de meeste media zouden ons graag zien modderworstelen, inclusief Evan, maar we zijn hier om ons te laten leiden door liefde, omdat Miranda liefde is. En zoals velen van jullie weten; liefde komt in vele familievormen.”

Moderne gemengde familie

Verder vertelt de zangeres hoe trots ze is om familie te zijn met Miranda, die elke dag haar waarheid leeft met gratie en schoonheid. “Ik ben zo dankbaar voor onze moderne gemengde familie. Het is alsof ik er nog een zus bij heb gekregen, een met wie ik meestal buiten de belangrijkste familiechat praat en het eens ben.”

Dit gevoel is overigens wederzijds, want in 2021 liet Miranda in een podcast weten hoe blij ze is met Katy. “Je kunt gerust zeggen dat ik meer van haar hou dan van Flynns vader”, vertelde het model.

Miranda en Orlando waren van 2010 tot 2013 getrouwd en krijgen in 2011 hun zoon Flynn. Katy en Orlando zijn inmiddels al een tijdje samen, verloofd en kregen in 2020 een dochter genaamd Daisy Dove.

Bron: ELLE | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws